Επίθεση σε γυναίκα δημοσιογράφο για το... πέναλτι του Μέσι

Η δημοσιογράφος του "BT Sport", Λίντσεϊ Χίπγκρεϊβ, έγραψε στο twitter την άποψή της για το πέναλτι-πάσα του Μέσι στον Σουάρες και δέχτηκε σοκαριστική σεξιστική επίθεση από πολλούς χρήστες

Δεν συμπαθούν όλοι τον Λιονέλ Μέσι, δεν συμπαθούν όλοι την Μπαρτσελόνα, είναι δικαίωμά τους και έχουν κάθε δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους.

Η πάσα του Αργεντινού στον Σουάρες σε εκτέλεση πέναλτι κόντρα στην Θέλτα ήταν κάτι που ενθουσίασε τους περισσότερους, αλλά υπάρχουν

και αυτοί που το θεώρησαν προσβλητικό για τον αντίπαλο και το ποδόσφαιρο γενικότερα.

Η δημοσιογράφος (παρουσιάστρια) του "BT Sport", Λίντσεϊ Χίπγκρεϊβ, έγραψε την άποψή της στο twitter: "Όσο βλέπω το πέναλτι του Μέσι, τόσο το θεωρώ προσβλητικό. Άσε απλά τον Σουάρες να το εκτελέσει αν θες να δείξεις πόσο καλός συμπαίκτης είσαι".

Η σεξιστική επίθεση που δέχτηκε η δημοσιογράφος για το tweet της ήταν σοκαριστική:

1. "Χαχα πραγματικά κανείς δεν ενδιαφέρεται για την άποψή σου επειδή έχει ένα ζευγάρι βυζιά"

2. "Κυρίες και κύριοι, για αυτό ακριβώς δεν προσλαμβάνεις μία γυναίκα, εκτός αν θες να σου ρουφήξουν το @@@@@ ή να σου μαγειρέψουν"

3. Άντε και @@@@@@@ μωρή @@@@@@@, θέλουμε σάντουιτς και όχι απόψεις

4. Γι'αυτό πρέπει οι γυναίκες να μένουν στην κουζίνα και να κρατούν το στόμα τους κλειστό ή γύρω από τον @@@@@@ μου

Φυσικά υπήρξαν και πολλοί που την υπερασπίστηκαν, δηλώνοντας σοκαρισμένοι με την παραπάνω αντίδραση, ενώ η ίδια έγραψε: "Απλά μια μικρή γεύση για να δούμε με τι έχουμε να κάνουμε. Είναι έγκλημα να είσαι γυναίκα και εκφράζεις άποψη. Έχουμε μακρύ δρόμο ακόμη...".

Πηγή: Sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα