Επιτέλους… τέλος για την ΑΕΚ!

Στην τελευταία της αναμέτρηση μακριά από τη φυσική της θέση, η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου και πλέον… σαλπάρει για την κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο εφιάλτης της ΑΕΚ τελείωσε. Τα δύο χειρότερα χρόνια της τεράστιας ιστορίας της, τελείωσαν. Πλέον, μόνο μπροστά μπορεί να κοιτάει ο «δικέφαλος». Η αυτονόητη αποστολή της ανόδου

ολοκληρώθηκε από την περασμένη εβδομάδα και απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, έκλεισε την πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας της, καθώς αγωνίστηκε για τελευταία φορά μακριά από τη φυσική της θέση που είναι η κορυφαία κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Έχοντας περάσει όλα αυτά την τελευταία διετία, το αποτέλεσμα ήταν το τελευταίο που ένοιαζε όλους στην ομάδα, καθώς ήθελαν να ξεμπερδεύουν όσο πιο γρήγορα γίνεται από τον εφιάλτη αυτό.

Η ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου μπορεί να κριθεί δίκαια καθώς η Ένωση δεν έδειξε καλό πρόσωπο καθώς παρατάχθηκε με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και μία ενδεκάδα που ποτέ δεν είχε αγωνιστεί μαζί.

Στο ξεκίνημα, είχε δοκάρι με τον Ανάκογλου, αλλά από εκεί και πέρα δεν υπήρξε κάτι σημαντικό. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός Βόλου με γκολ του Διαμαντόπουλου στο 48’ άνοιξε το σκορ και κράτησε το προβάδισμα έως το τέλος για να πάρει τη νίκη ψυχολογίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα