Επιτελείο Μαλά:Επιλογή αξιοπιστίας και ελπίδας για Κυπριακό

"Οι πολίτες παρακολουθούν ένα θέατρο του παραλόγου. Από τη μια, παρακολουθούν τον Ν. Αναστασιάδη, εκ των υστέρων να θέτει θέμα παρουσίας των μονίμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας σε μια διεθνή διάσκεψη για το Κυπριακό. Πριν συμμετάσχει σε δύο διασκέψεις χωρίς την παρουσία του Συμβουλίου Ασφαλείας, δεν ήγειρε τέτοιο θέμα. Τώρα, προεκλογικά, νιώθει την ανάγκη να το κάνει", επισημαίνει σε ανακοίνωση το επιτελείο Μαλά.

"Από την άλλη, παρακολουθούμε τον Ν. Παπαδόπουλο και τον Γ. Λιλλήκα εναγωνίως να ερίζουν

για την πατρότητα της θέσης", τονίζει.

"Όλο αυτό το σκηνικό, προκαλείται από τον προεκλογικό λαϊκισμό που έχει καταβάλει και τους τρεις υποψήφιους. Στο πλαίσιο αυτού του προεκλογικού λαϊκισμού, κάποιοι μεταλλάσσουν και κάποιοι δαιμονοποιούν θέσεις και τελικά συγχύζουν την κοινωνία και τους πολίτες, προκαλώντας ζημιά στις προοπτικές επίλυσης του Κυπριακού", συνεχίζει η ανακοίνωση.

λύση του Κυπριακού, σε μια περίοδο μάλιστα που η διχοτόμηση είναι προ των πυλών, επιβάλλει αξιοπιστία, συνέπεια και συλλογικότητα στο Κυπριακό. Η κατάσταση επιβάλλει ρεαλισμό που να στηρίζεται σε αρχές, επιβάλλει σοβαρότητα και υπευθυνότητα, έτσι ώστε να αναγεννηθεί η ελπίδα για τη λύση και να τροφοδοτηθεί η προοπτική για τον τόπο και τον λαό", τονίζει το επιτελείο Μαλά.

"Ο Σταύρος Μαλάς παραμένει ο μόνος που μπορεί να προφυλάξει την ελπίδα για λύση, αλλά κυρίως το μέλλον του τόπου και του λαού μας", καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα