Επιτελείο Μαλά: Προκλητική διαστρέβλωση δηλώσεων για ΔΔΟ

"Η κοινή γνώμη ζει σήμερα μια παραδοξότητα: εκείνοι που κήρυξαν τον πόλεμο στην Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, εμφανίζονται να την «υπερασπίζονται» διαστρεβλώνοντας προκλητικά τις θέσεις του Σταύρου Μαλά για την ΔΔΟ", αναφέρει γραπτή ανακοίνωση του επιτελείου του.

Όπως λέει, "είναι προφανές ότι ψαρεύουν σε θολά νερά. Αφορμή για το πρωτοφανές αυτό φαινόμενο στάθηκαν οι χθεσινές δηλώσεις του Σταύρου Μαλά στο Σίγμα για να ισχυριστούν ότι ο Μαλάς θεωρεί την ΔΔΟ «κενού περιεχομένου». Όσο και να επιχειρούν οι όψιμοι «υπερασπιστές» της ομοσπονδίας να διαστρεβλώσουν, τα όσα είπε ο Σταύρος Μαλάς βρίσκονται στη διάθεση του καθενός|.

Το «άνευ περιεχομένου» ο Σταύρος Μαλάς το απηύθυνε στη δημοσιογράφο του σταθμού και όχι για την ομοσπονδία, σημειώνει.

Η θέση του Σταύρου Μαλά για τη ΔΔΟ όπως και συνολικά για το Κυπριακό, είναι ξεκάθαρη. Άλλοι είναι εκείνοι που δαιμονοποίησαν τη ΔΔΟ ευελπιστώντας να την εξουδετερώσουν.

"Προφανώς η δυναμική που αναπτύσσει η υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά ανησυχεί τους ανθυποψηφίους του, οι οποίοι καταφεύγουν με τόση ευκολία σε τέτοιες ευτελείς μεθόδους πολιτικής προπαγάνδας. Οι πολίτες ακούν, βλέπουν και κρίνουν", καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα