Επιστροφή Μπάρτρα

Με το «τιτίβισμα» «Guess who's back?» και τέσσερεις φωτογραφίες, η Ντόρτμουντ καλωσόρισε τον Μαρκ Μπάρτρα στις προπονήσεις της ομάδας. Ο Ισπανός διεθνής αμυντικός κι ένας αστυνομικός είχαν τραυματιστεί μετά τη βομβιστική επίθεση στο λεωφορείο της ομάδας στις 11 Απριλίου, κι ενώ η αποστολή κατευθυνόταν προς το «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» για τον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Champions League με τη Μονακό.

Ο άσος της Μπορούσια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι κι έμεινε εκτός δράσης

για έναν μήνα, ωστόσο ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να επανέλθει στην ενδεκάδα των Βεστφαλών.

Μέσα στην εβδομάδα ο Μπάρτρα ανέβασε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο φαινόταν ότι βρισκόταν στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας κάνοντας ατομικές προπονήσεις, ωστόσο, τώρα είναι 100% καλά για να μπει σε φουλ ρυθμούς.

Την περασμένη εβδομάδα ο Ισπανός δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα με τη Χόφενχαϊμ κι απομένει να φανεί εάν ο Τούχελ θα τον υπολογίζει στα δύο ματς που απομένουν για τη λήξη της Bundesliga.

Η Μπορούσια επίσης έχει προκριθεί και στον τελικό του γερμανικού Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στις 27 Μαΐου, με αντίπαλο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Μένει ο Ράφα
Με τον Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο της θα πορευτεί στην Premier League η Νιουκάσλ. Οι συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη των «ανθρακωρύχων» Μάικ Ασλεϊ είχαν αίσιο τέλος, με τους δύο άνδρες να συζητούν και για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.
Η νίκη επί της Μπάρνσλι την περασμένη Κυριακή με 3-0 χάρισε στη Νιουκάσλ τον τίτλο της Championship, με τον Ισπανό τεχνικό να οδηγεί την ομάδα και πάλι στα «σαλόνια» της Premier League.

Τον περασμένο Μάιο ο άλλοτε προπονητής της Λίβερπουλ και της Ρεάλ Μαδρίτης υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Νιουκάσλ, ωστόσο, τέθηκε θέμα αποχώρησής του εφόσον δεν τα έβρισκε με τον ιδιοκτήτη του Συλλόγου στο θέμα της ενίσχυσης της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου. Τελικά, όμως, οι συζητήσεις ανάμεσα στους δύο άνδρες είχαν θετική κατάληξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα