Επιστρέφει στη Διοίκηση Πολιτικής Άμυνας ο Ανδρέας Φραντζής

Ο Διοικητής της Δύναμης Πολιτικής Άμυνας Ανδρέας Φραντζής, μετά από δύο χρόνια σε απόσπαση σε άλλο Τμήμα του Υπουργείου Εσωτερικών, επιστρέφει πίσω στη Δύναμη, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Στο μεταξύ, ο αναπληρωτής Διοικητής της Δύναμης, Λούκας Χατζημιχαήλ, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραψε ότι «πληροφορήθηκα προφορικά ότι, η αναπλήρωση που μου ανατέθηκε στις 22/6/2015, στη Διοίκηση της Δύναμης Πολιτικής

Άμυνας, τερματίζεται».

Απευθυνόμενος στους εθελοντές και μόνιμο προσωπικό, γράφει ότι «μπορεί σήμερα να μου "αφαιρείται" η Διοίκηση προς ικανοποίηση όσων ήδη διασκεδάζουν, δεν μπορεί κανείς όμως να μου αφαιρέσει την αγάπη που αισθάνομαι για τη Δύναμη, για τον κάθε εθελοντή ξεχωριστά, για κάθε υγιώς σκεπτόμενο και ενεργούντα μόνιμο υπάλληλο».

Εθελοντές της Πολιτικής Αμυνας αντέδρασαν στην ανάρτηση με σχόλια διαμαρτυρίας για την απομάκρυνση και εξέφρασαν τη φιλία και εκτίμησηή τους.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΚΥΠΕ, 220 εθελοντές, με τις υπογραφές τους και με επιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών Κωνσταντίνο Πετρίδη, πριν περίπου ένα μήνα, ζητούσαν την παραμονή του κ. Χατζημιχαήλ στη Δύναμη και ζητούσαν άμεσα συνάντηση μαζί του. Μέχρι σήμερα δεν υπήρξε ενημέρωση ή διευθέτηση συνάντησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα