Επιστρέφει Μαδρίτη και μένει εκτός δράσης ο Ντιέγκο Κόστα!

Ρεπορτάζ της ισπανικής «As» αναφέρει ότι ο Ντιέγκο Κόστα θα επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και θα περιμένει να λήξει η περίοδος τιμωρίας της ομάδας, ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί.



Από την στιγμή που ο προπονητής του στην Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, του ανακοίνωσε ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της ομάδας για την επόμενη σεζόν, ο ίδιος είναι ήδη με το ένα πόδι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο λόγος για τον Ντιέγκο Κόστα, που αναμένεται να επιστέψει στους «Ροχιμπλάνκος», καθώς αποτελεί και διακαή πόθο του προπονητή τους, Ντιέγκο Σιμεόνε.

Σύμφωνα

με όσα αποκαλύπτουν ρεπορτάζ από την Ιβηρική, ο Βραζιλιάνος άσος είναι πρόθυμος να φορέσει την φανέλα της Ατλέτικο ακόμα κι αν πρέπει να περιμένει μέχρι τον Ιανουάριο για να αγωνιστεί. Από την πλευρά του συλλόγου θεωρούν ότι η αγωνιστική απραξία δεν θα κοστίσει στον 28χρονο άσο, που όπως υποστηρίζουν θα επιστρέψει «πεινασμένος να αγωνιστεί ξανά».

Το αρχικό πλάνο των διοικούντων την ομάδα, ήταν να δοθεί δανεικός για ένα εξάμηνο σε σύλλογο της Κίνας ή της Βραζιλίας, αλλά τελικά απορρίφθηκε και αναμένεται να ενταχθεί κανονικά στις τάξεις της ομάδας και να προετοιμαστεί κατάλληλα υπό τις οδηγίες του «Τσόλο».

Θυμίζουμε ότι το CAS διατήρησε την ποινή που είχε επιβάλει η FIFA στην Ατλέτικο Μαδρίτης, κι ως εκ τούτου οι «Ροχιμπλάνκος» δε μπορούν να πραγματοποιήσουν καμία μεταγραφή κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα