Γιάγκου για Σίλτενφελντ, Σισοκό και Παλάνκα

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κυριάκος Γιάγκου, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τη συμφωνία με Σίλτενφελντ, αλλά και για τους Παλάνκα, Σισοκό, Αρούς και Κβέσιτς.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:
-Είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη αξία, αλλά έχουμε μια καταρχήν συμφωνία και μέχρι να υπογράψει δεν μπορούμε να μιλούμε για μεταγραφή. Έχουμε συμφωνήσει και τον περιμένουμε για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
-Χρειαζόμαστε παίκτες που πρέπει να δείξουν χαρακτήρα και να πάρουμε την ομάδα μας ένα βήμα παραπάνω.
-Έχουμε μια μακρά περίοδο άγονης παρουσίας

για το βεληνεκές της Ανόρθωσης, μακριά από τίτλους και παρουσίες στην Ευρώπη. Πρέπει να κάνουμε σταθερά βήματα και ευελπιστώ ότι θα τα καταφέρουμε.
-Η ποδοσφαιρική αξία του Σισοκό είναι γνωστή. Έχει δώσει διαβεβαιώσεις στη διοίκηση. Έχουμε κάποια πράγματα να συζητήσουμε, πριν ολοκληρωθεί η συμφωνία. Να έχουμε μια εις βάθος κουβέντα μαζί του και να ξεκαθαρίσουμε τι θέλει η κάθε πλευρά.
-Παλάνκα: Τον περιμένουμε να έρθει αύριο για να επιβεβαιώσουμε τη συμφωνία.
-Αρούς: Πέρασε αρκετός χρόνος για ήταν καθαρή επιλογή Λέβι, γιατί ον γνώριζε σε προσωπικό επίπεδο. Δεν θεωρώ ότι ο χρόνος που χάθηκε μας αποτρέπει από το να βρούμε μια καλή επιλογή. Έχουμε στραφεί σε κάποιες συζητήσεις και ελπίζουμε πως θα καταλήξουμε εντός της επόμενης βδομάδας.
-Κβέσιτς:Υπάρχει προβληματισμός που μας κάνει λίγο διστακτικούς, λόγω ενός χειρουργείου που είχε πριν 3 χρόνια.
-Θα θέλαμε όσο γρηγορότερα να συμπληρώσουμε το ρόστερ της ομάδας. Λόγω των ιδιαιτεροτήτων της νέας χρονιάς, κάθε περίπτωση εξετάζεται πολλές φορές. Καμιά από τις μεταγραφές μας δεν είναι 'φέρτον να τελειώνουμε'. Κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μας και θα είμαστε έτοιμοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα