Επιστολή επιτελείου Λιλλήκα σε άλλα επιτελεία για ντιμπέιτ

Στη διεξαγωγή τηλεοπτικών συζητήσεων των υποψηφίων Προέδρων της Δημοκρατίας, αναφέρεται σε επιστολή του το επιτελείο Γιώργου Λιλλήκα, καλώντας τα άλλα επιτελεία των υποψηφίων σε συνάντηση και πρωτοβουλίες για το θέμα.

Διαβάστε αυτούσια την επιστολή:

Σε συνέχεια της προηγούμενης μας επιστολής ημερ. 22 Δεκεμβρίου και δεδομένου ότι όλα ανεξαιρέτως τα Επιτελεία των υποψηφίων Προέδρων της Δημοκρατίας, μέσα από δημόσιές τους τοποθετήσεις, ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση του Γιώργου Λιλλήκα για τη διεξαγωγή ανοιχτών

τηλεοπτικών συζητήσεων με ελεύθερο διάλογο και όχι με στημένους παράλληλους μονολόγους, προτείνουμε τα εξής:

1. Την κοινή σύσκεψη εκπροσώπων όλων των Επιτελείων στα γραφεία μας την ερχόμενη Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου και ώρα 10:00 π.μ. με θέμα: «Οι τηλεοπτικές συζητήσεις των υποψηφίων Προέδρων και η ανάγκη ενημέρωσης των πολιτών». Αν υπάρχει οποιοδήποτε κώλυμα για τον χώρο, είμαστε έτοιμοι να προσέλθουμε σε οποιοδήποτε άλλο χώρο συμφωνηθεί.

2. Την αποστολή κοινής επιστολής σε όλα τα παγκύπριας εμβέλειας τηλεοπτικά κανάλια -κρατικό και ιδιωτικά- με την οποία θα τους καλούμε να προχωρήσουν, είτε ξεχωριστά είτε μαζί, σε δημόσιες συζητήσεις για τα μεγάλα θέματα που απασχολούν τους πολίτες ανά θεματική κατηγορία.

Με αυτό τον τρόπο, όλα τα Επιτελεία επιβεβαιώνουν την πολιτική τους βούληση για τη διεξαγωγή των τηλεοπτικών συζητήσεων και δείχνουν έμπρακτα τον σεβασμό τους στον δημοκρατικό διάλογο, στην ανταλλαγή επιχειρημάτων και στον πολιτικό πολιτισμό.

Προσδοκώντας τη θετική σας απάντηση για τη συνάντηση, σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το 2018.

Keywords
Τυχαία Θέματα