Επίσκεψη στο ΤΕΠΑΚ από την Ειδική Αντιπρόσωπο του ΟΗΕ

Επίσκεψη στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου πραγματοποίησε σήμερα η Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, Ειδική Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, και σύμφωνα με ανακοίνωση του ΤΕΠΑΚ πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη που πραγματοποιεί η κ. Σπέχαρ εκτός Λευκωσίας από την ανάληψη των καθηκόντων της

τον Ιούνιο του 2016.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΤΕΠΑΚ, η κ. Σπέχαρ, στην παρουσία του Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Κρίστη Χρυσοστόμου, είχε την ευκαιρία για μια ελεύθερη συζήτηση με μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας για το ρόλο και την αποστολή της UNFICYP, τα πεδία συνεργασίας με την κοινωνία των πολιτών αλλά και την πορεία των συνομιλιών.

Ενημερώθηκε επίσης για την ανάπτυξη και τις προτεραιότητες του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και άκουσε προβληματισμούς και ιδέες με στόχο τη στενότερη συνεργασία της UNFICYP με την πανεπιστημιακή κοινότητα του τόπου.

Η κ. Σπέχαρ ξεναγήθηκε σε κεντρικά κτίρια του Πανεπιστημίου καθώς και στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού και παρακάθισε σε γεύμα που παρέθεσε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, Ανδρέας Αναγιωτός, στην παρουσία του Δημάρχου Λεμεσού, Νίκου Νικολαϊδη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα