Επιμένουν για Μαουρίσιο και Ολυμπιακό οι Ιταλοί

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να σκανάρει την αγορά για έναν κεντρικό αμυντικό και στην Ιταλία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τους «ερυθρόλευκους» με τον Βραζιλιάνο στόπερ της Λάτσιο, Μαουρίσιο.

Ένας από τους κεντρικούς αμυντικούς που έχουν προταθεί τις τελευταίες μέρες στον Ολυμπιακό είναι ο 27χρονος Βραζιλιάνος της Λάτσιο, Μαουρίσιο. Μια περίπτωση όχι εύκολη για

τους «ερυθρόλευκους» καθώς η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας φέρεται να κοστολογεί τον παίκτη της με ένα ποσό γύρω στα 5 εκ. ευρώ. Ωστόσο, συνήθως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Την Κυριακή, ιταλική ιστοσελίδα που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Λάτσιο ανέφερε ότι ο παίκτης αποτελεί προσωπική επιλογή του Πάουλο Μπέντο, αφού τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με το δημοσίευμα να τονίζει χαρακτηριστικά ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι έτοιμοι να κινηθούν άμεσα για την περίπτωσή του.

Το απόγευμα της Δευτέρας πλέον, νέο δημοσίευμα από την Ιταλία, αυτή τη φορά από το calciomercato, αναφέρει και πάλι ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού.

Αξίζει βεβαίως να σημειωθεί ότι ένας από τους «συμμάχους» του Ολυμπιακού σε αυτή την υπόθεση, αν όντως οι Πειραιώτες έχουν αποφασίσει να κινηθούν για τον παίκτη, δεν είναι άλλος από τον κοινό μάνατζερ του ποδοσφαιριστή και του Πάουλο Μπέντο, Κάρλος Γκονσάλβες.

Keywords
Τυχαία Θέματα