Επιμένει για Στόουνς ο Μουρίνιο

Αν και οι δύο πρώτες προτάσεις της Τσέλσι απορρίφθηκαν, ο Μουρίνιο επιμένει για τον Στόουνς, στον οποίο βλέπει τον επόμενο Τέρι!

Του έχει μπει στο... μάτι του Μουρίνιο και δε πρόκειται να τον αφήσει! Ο λόγος για τον Στόουνς, τον ταλαντούχο αμυντικό της Έβερτον, για τον οποίο η Τσέλσι έχει ήδη δεχτεί δύο αρνητικές απαντήσεις σε ισάριθμες προτάσεις των πρωταθλητών Αγγλίας. Μάλιστα, τα «ζαχαρωτά» τονίζουν πως ο παίκτης δεν είναι προς πώληση, αλλά ούτε αυτό είναι ικανό να αποτρέψει τον «Μου».

Όπως

γράφει ο Αγγλικός Τύπος, ο τεχνικός των «μπλε» βλέπει στον 21χρονο τον... επόμενο Τέρι και θεωρεί πως αυτή η μεταγραφή πρέπει να γίνει, ακόμα κι αν το κόστος ξεπεράσει τα λογικά πλαίσια. Έτσι, η Τσέλσι αναμένεται να κάνει και τρίτη πρόταση, η οποία θα φτάνει τις 34 εκατ. λίρες, λίγο πιο κάτω από το ρεκόρ για αμυντικό στην Πρέμιερ Λιγκ, το οποίο κατέχει - ποιος άλλος - η Σίτι με τον Μανγκαλά.

Παράλληλα, η Τσέλσι χρησιμοποιεί ως... μοχλό πίεσης και το συμβόλαιο που προσφέρει στον νεαρό, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να τριπλασιάσει τις αποδοχές του, οι οποίες αυτή τι στιγμή αγγίζουν τις 30.000 λίρες την εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα