"Υπάρχει κίνδυνος ο φάκελος να μην είναι ολοκληρωμένος"

Ως κρίσιμη μέρα χαρακτήρισε την αυριανή ο Μαρίνος Μήτρου, αφού η Ανόρθωση θα καταθέσει στην επιτροπή κριτηρίων της ΚΟΠ το φάκελο για τα κριτήρια Ιουνίου. Ο φάκελος ακόμη δεν είναι φουλ συμπληρωμένος δήλωσε ο Μαρίνος Μήτρου, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην σταλεί συμπληρωμένος ο φάκελος.

Οι δηλώσεις του Μαρίνου Μήτρου στο Ράδιο Πρώτο:

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος: Έχει τη δική της σημασία η πρεμιέρα. Πάντα η Ανόρθωση στα τελευταία χρόνια

στις πρεμιέρες έχει ντέρμπι. Μετά έχουμε τη Νέα Σαλαμίνα στη 2η αγωνιστική όπως και την περσινή σεζόν. Έχουμε πιο σοβατά θέματα να σκεφτούμε, όταν πλησιάσει ο Αύγουστος θα σκεφτούμε και τα παιχνίδια.

"Ακόμα δεν έχουμε συμπληρώσει τις πληρωμές για το φάκελο που θα δώσουμε αύριο στην επιτροπή της ΚΟΠ για τα κριτήρια. Εκπνέει η προθεσμία για τη δεύτερη δόση και στα θεωρεία πολυτελείας. Δυστυχώς υπάρχει ο κίνδυνος ο φάκελος να μην σταλεί ολοκληρωμένος. Μας μένει μόνο μία μέρα, πρέπει να πληρώσουμε κάποιες υποχρεώσεις που έχουμε. Δυστυχώς το προηγούμενο διάστημα χάθηκε πολύτιμο έδαφος και αυτό μας ταλαιπωρεί. Προσπαθούμε να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας. Δεν θέλουμε να έχουμε αρνητικές συνέπειες. Είναι κρίσιμη μέρα η αυριανή".

Για μεταγραφικό μπαμπ: "Θέλουμε να είμαστε προσεχτικοί, αν έρθουν τα χρήματα που πρέπει να έρθουν μέσα τότε θα το δούμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα