Επί ποδός η Τροχαία ενόψει επιστροφής των εκδρομέων

Επι ποδός βρίσκεται και σήμερα η αστυνομία, για την πρόληψη τροχαίων δυστυχημάτων, λόγω της μεγάλης κίνησης προς και από τα ορεινά και τα παραλιακά θέρετρα.

Μιλώντας στο SigmaLive, ο Διευθυντής Τροχαίας Αρχηγείου Γιαννάκης Χαραλάμπους ανέφερε ότι αναμένεται αυξημένη κίνηση από Κοκκιντρομιθιά προς Τρόοδος, καθώς, και από Λεμεσό προς Τρόοδος.

Επιπρόσθετα αναμένεται πυκνή τροχαία κίνηση με την επιστροφή των εκδρομέων προς τις εστίες τους τόσο από τις παραθαλάσσιες όσο και από τις ορεινές περιοχές.

Τα μέτρα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, έλεγχο, για υπερβολική ταχύτητα, επικίνδυνο προσπέρασμα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και χρήση ζώνης ασφαλείας και προστατευτικού κράνους.

Η αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, υπομονετικοί, να εφαρμόζουν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να υπακούνε στις υποδείξεις της τροχαίας.

Μαζική εξόρμηση των Κυπρίων

Χθες χιλιάδες Κύπριοι κατέκλυσαν εκδρομικούς χώρους κυρίως των ορεινών περιοχών του Τροόδους, για να γιορτάσουν με τις οικογένειές τους τον Δεκαπενταύγουστο.

Οι εκδρομικοί χώροι Πλατανιών, Ξεροκόλυμπου, Λειβάδι του Πασιά, Κιόνια και Μάντρα του Καμπιού ξεχείλιζαν από κόσμο, όπως ανακοίνωσε το Τμήμα Δασών.

Σχεδόν πλήρεις ήταν και οι εκδρομικοί χώροι Κάμπος του Λιβαδιού στο Τρόοδος και Αρκολαχανιάς στον Μέσα Ποταμό.

Τα επιτραπέζια παιχνίδια, όπως σκάκι, τάβλι είχαν και φέτος την τιμητική τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα