Επέστρεψε ο χειμώνας

Χαμηλό βαρομετρικό με επίκεντρο το Αιγαίο αρχίζει σταδιακά να επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα

θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα δυτικά και βόρεια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς 3 αλλά στα παράλια μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα ανατολικά και νότια αλλά στα δυτικά και βόρεια θα παραμείνει ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας. Την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα το τριήμερο.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα