Επεισοδιακή κλοπή αυτοκινήτου και καταδίωξη στην Πάφο

Επεισοδιακή καταδίωξη νεαρού οδηγού σήμερα στην Πάφο η οποία ξεκίνησε από την περιοχή Πύργου Τηλλυρίας και κατέληξε στην Πόλη Χρυσοχούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress.com ο 20χρονος οδηγός από την Πάφο, ο οποίος οδηγούσε κλοπιμαίο όχημα ενοικιάσεως για το οποίο έγινε καταγγελία, φαίνεται να οδηγούσε επικίνδυνα κάνοντας μανούβρες στο δρόμο και να καταγγέλθηκε από άλλους οδηγούς στην Αστυνομία.

Αφού τον εντόπισαν του υπέδειξαν να σταματήσει και αυτός σύμφωνα με την Αστυνομία, όχι μόνο δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις της για

να σταματήσει, αλλά ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένα τρελό κυνηγητό το οποίο κατέληξε σε τροχαίο αφού στην προσπάθειά του ο 20χρονος να αποφύγει την Αστυνομία και να “γλυτώσει” , συγκρούστηκε στο ύψος του ξενοδοχείου ΜΑΡΙΟΝ στην Πόλη Χρυσοχούς, με διερχόμενο όχημα το οποίο οδηγούσε νεαρή κοπέλα από την περιοχή με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί το όχημα του και η οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου να τραυματιστεί και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Πάφου.

Ακολούθως αφού ακινητοποίηθηκε το όχημα του, ο νεαρός οδηγός, ο οποίος να σημειωθεί πως σύμφωνα με την Αστυνομία έχει απασχολήσει στο παρελθόν πολλές φορές την δύναμη για διάφορα εγκλήματα, βγήκε έξω και μπήκε μέσα στο ξενοδοχείο ανεβαίνοντας στον πρώτο όροφο ενώ η Αστυνομία συνέχισε να τον καταδιώκει για να τον συλλάβει.

Όπως όλα δείχνουν ο 20χρονος φαίνεται στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη πήδηξε από μπαλκόνι του ξενοδοχείου ύψους περίπου 4 μέτρων με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί και να συλληφθεί ενώ από την πτώση φαίνεται να τραυματίστηκε και να μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου για περαιτέρω εξετάσεις.

Την υπόθεση της κλοπής του οχήματος ενοικιάσεως εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου ενώ την υπόθεση για το τροχαίο ατύχημα και τα τροχαία αδικήματα τα οποία διέπραξε ο 20χρονος οδηγός εξετάζει η Αστυνομία Πόλεως Χρυσοχούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα