Επανέρχεται ανανεωμένη η 2η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Λεμεσού

Μεγαλύτερη, ανανεωμένη, με πολλά ονόματα από τη διεθνή, ελληνική και κυπριακή βιβλιοπαραγωγή επανέρχεται η δεύτερη Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Λεμεσού. Μετά την πρώτη επιτυχημένη παρουσία της, η Έκθεση παρουσιάζεται στις 17, 18 και 19 Νοεμβρίου στους Χαρουπόμυλους Λανίτη, με ένα πλούσιο τριήμερο πρόγραμμα, γεμάτο συζητήσεις, επαγγελματικές συναντήσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, αφιερώματα και άλλες δραστηριότητες.

Η Έκθεση ξεκινά τις εργασίες της με το ολοήμερο επαγγελματικό συνέδριο στις 17 Νοεμβρίου το οποίο απευθύνεται σε επαγγελματίες της βιομηχανίας από Κύπρο,

Ευρώπη και την Μέση Ανατολή.

Στις 18 και 19 Νοεμβρίου θα ακολουθήσει η Γενική Έκθεση, η οποία θα είναι ανοιχτή στο κοινό που θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει νέους και παλαιούς τίτλους βιβλίων από πέραν των 80 εκθετών και παράλληλα να απολαύσει ένα γεμάτο πρόγραμμα με πάνω από 100 συγγραφείς και δημιουργούς σε 4 σκηνές. Αναγνωρισμένοι συγγραφείς και ομιλητές από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Γαλλία, την Αυστρία, την Ελβετία, το Ισραήλ και τη Ρωσία θα βρεθούν επί σκηνής σε πέραν των 90 εκδηλώσεων, οι οποίες απευθύνονται σε ενήλικες, παιδιά και εφήβους.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα