Από την κόλαση στην αγκαλιά των γονιών του ο Omran

To πεντάχρονο αγοράκι, που έγινε σύμβολο του τρόμου και της τραγωδίας στη Συρία, όταν μια φωτογραφία του με αίμα και σκόνη που κάλυπτε το πρόσωπό του συγκλόνισε τον κόσμο, επανενώθηκε με την οικογένειά του.

Ο Omran Daqneesh καθόταν συγχυσμένος και περίμενε την βοήθεια από τους γιατρούς, λίγα λεπτά, αφού οι διασώστες κυριολεκτικά τον τράβηξαν από τα συντρίμμια του σπιτιού του μετά από αεροπορική επιδρομή στο Χαλέπι.

Νοσοκόμα, η οποία περιέθαλψε το γενναίο αγόρι, είπε, πως ο Όμραν δεν έριξε ούτε ένα δάκρυ, μέχρι που είδε την μητέρα και τον πατέρα του, οι οποίοι

τον συνάντησαν στο νοσοκομείο λίγο μετά την άφιξή του, σύμφωνα με το ABC.

"Δεν είπε τίποτα, ζήτησε μόνο τους γονείς του", είπε ο Abu Rajab από το Syrian American Medical Society.

Oι γιατροί φοβήθηκαν, ότι το αγόρι μπορεί να υπέφερε από εσωτερικές πληγές. Ωστόσο, τα τραύματά του ήταν εξωτερικά και έτσι, αφού έτυχε περίθαλψης, πήρε εξιτήριο.

Το πεντάχρονο αγόρι, ζει με την μητέρα, τον πατέρα και τα τρία του αδέλφια. Όλοι τους, εκ θαύματος, γλύτωσαν από τον βομβαρδισμό. Ωστόσο, οκτώ άτομα, μεταξύ των οποίων και πέντε παιδιά, δεν στάθηκαν τόσο τυχεροί, καθώς, έχασαν την ζωή τους από την αεροπορική επίθεση, σύμφωνα με το New York Post.

Όπως μεταδίδει το ABC, η οικογένεια Daqneesh αρνήθηκε να μιλήσει στα ΜΜΕ, υπό τον φόβο ότι θα γινόταν στόχος από υποστηρικτές του Προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ.

Η ομάδα εθελοντών White Helmets, ήταν αυτή που έσωσε το πεντάχρονο αγόρι.

Πηγή: DailyMail

Μετάφραση: Δόνα Καπαρτή

Keywords
Τυχαία Θέματα