Επ.Αναστασιάδη: Ο προϋπολογισμός απόδειξη ότι η χώρα προχωρα

Σε ανακοίνωση το επιτελείο Νίκου Αναστασιάδη αναφέρθηκε στον προϋπολογισμό του 2018, τονίζοντας ότι είναι η ότι η χώρα προχωρά με σταθερά βήματα μπροστά.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Ο προϋπολογισμός του 2018 είναι η τρανταχτή απόδειξη ότι η χώρα προχωρά με σταθερά βήματα μπροστά, ότι η υπεύθυνη αλλαγή ήδη συμβαίνει

Παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον

της ολομέλειας ης Βουλής η ομιλία του Υπουργού Οικονομικών για τον προϋπολογισμό του κράτους: ένα πλεονασματικό προϋπολογισμό, ένα προϋπολογισμό ανάπτυξης, ευθύνης και ισχυρής αμοιβαιότητας.

Τα ελλείμματα των προϋπολογισμών της προηγούμενης κυβέρνησης εξαλείφθηκαν και χρησιμοποιώντας τις παραγωγικές δυνάμεις της κυπριακής οικονομίας και πάνω από όλα με τις θυσίες των πολιτών, επιτεύχθηκε η πραγματική ανάπτυξη της οικονομίας. Αυτό είναι κάτι που οφείλουμε όλοι να το αναγνωρίσουμε.

Κατορθώσαμε να πετύχουμε τους στόχους μας όχι με φόρους και επιβαρύνσεις αλλά με πραγματική ανάκαμψη της οικονομίας και με τρόπο υπεύθυνο που να είναι εφικτές φορολογικές μειώσεις, ακόμη και καταργήσεις.

Ο προϋπολογισμός του 2018 είναι η τρανταχτή απόδειξη ότι η χώρα μας προχωρά με σταθερά βήματα μπροστά και ότι η υπεύθυνη αλλαγή ήδη συμβαίνει, με μια Κύπρο καλύτερη και ισχυρότερη όσο ποτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα