Επαίτες και πλανοδιοπώλες εκμεταλλεύονται την ευαισθησία σας

Προσοχή απο τους επαίτες και τους επιτήδειους πλανοδιοπώλες, συστήνει η αστυνομία Κύπρου.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή "Μεσημέρι και Κάτι" ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, ανέφερε ότι το φαινόμενο είναι αυξημένο ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες παραμονές των εορτών. Μάλιστα προειδοποίησε για τη δράση των επιτήδειων καθώς όπως είπε, δεν είναι μόνοι τους αλλά υπάρχουν ολόκληρα κυκλώματα.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης

εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη του φαινομένου της επαιτείας και της παράνομης πλανοδιοπώλησης, μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας, διενήργησαν ελέγχους σε διάφορες περιοχές της Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων εντοπίστηκαν και καταγγέλθηκαν εξωδίκως, εννέα πρόσωπα, για τα αδικήματα της πλανοδιοπώλησης χωρίς άδεια και της εκούσιας παρεμπόδισης της ελεύθερης διέλευσης σε δημόσιο δρόμο.

Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν 20 αρώματα, τέσσερα ρολόγια και τέσσερα κοσμήματα, τα οποία φαίνεται να αποτελούν απομιμήσεις γνωστών μαρκών.

Στη συνέχεια όλοι οι πιο πάνω, καθώς και τα ανευρεθέντα προϊόντα, παραδόθηκαν σε μέλη του Τμήματος Τελωνείων, για τα περαιτέρω

Ό κ. Αγγελίδης συστήνει στους πολίτες να επικοινωνούν και να καταγγέλουν οποιοδήποτε περιστατικό επαιτείας και πλανοδιοπωλησης στη γραμμή του πολίτη στο 1460 προκειμένου η αστυνομία να δράσει για την πάταξη του φαινομένου.

Keywords
Τυχαία Θέματα