Επαφές με Καβάνι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η Μάντεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με τους εκπροσώπους του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν, Έντινσον Καβάνι, ο οποίος βλέπει με θετικό μάτι τη μετακίνηση στο «Όλντ Τράφορντ».

Όπως αναφέρει πολύ έγκυρο ρεπορτάζ του ESPN, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε σε επαφή με τους ατζέντηδες του Ουρουγουανού επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της μεταγραφής

του στους «Κόκκινους Διαβόλους».

Η Γιουνάιτεντ κατά το παρελθόν είχε ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του, ωστόσο η Παρί Σεν Ζερμέν τότε δεν ήταν διατεθειμένη να μπει σε διαπραγματεύσεις.

Φαίνεται όμως πλέον πως το κλίμα έχει αλλάξει, ενώ και ο παίκτης, όπως είχε αποκαλύψει πριν από μερικές μέρες η Equipe, εξετάζει την έξοδό του από το Παρίσι.

Μάλιστα, όπως τονίζει το ESPN, ο ίδιος ο 28χρονος Ουρουγουανός επιθετικός είναι θετικός στη μετακίνησή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μένει πλέον να φανεί αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αποφασίσει να κάνει κάποια επίσημη κρούση μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου τον Ιανουάριο ή θα αφήσει κάποια επίσημη πρόταση για το καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα