Επ. Λιλλήκα: Απομίμηση τακτικής Χριστόφια η απόφαση ΠτΔ

Την απόφαση της κυβέρνησης για να δώσει πρόσθετο χρηματικό ποσό τα Χριστούγεννα σε χαμηλοσυνταξιούχους και λήπτες του ΕΕΕ, σχολίασε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής εκστρατείας του επιτελείου Γιώργου Λιλλήκα, Ανδρέας Αποστόλου.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Προεκλογικός εμπαιγμός και φθηνή απομίμηση της τακτικής Χριστόφια που μοίραζε «τσιεκούθκια», αποτελεί η απόφαση της Κυβέρνησης Αναστασιάδη να δώσει πρόσθετο χρηματικό ποσό τα Χριστούγεννα

σε χαμηλοσυνταξιούχους και λήπτες του ΕΕΕ.

Η Κυβέρνηση Αναστασιάδη, αφού πρώτα διέλυσε το κοινωνικό κράτος και κρυμμένη πίσω από τις Μνημονιακές δεσμεύσεις χτύπησε αλύπητα τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, τώρα τις χρησιμοποιεί ψηφοθηρικά πετώντας τους μια καραμέλα με αντίτιμο την ψήφο τους.

Επιτέλους το κράτος προνοίας πρέπει να αποκτήσει πραγματικό περιεχόμενο, με στοχευμένη πολιτική, που θα δίνει πραγματική ελπίδα και διέξοδο στους πολίτες.

Μια από τις προτεραιότητες της διακυβέρνησης Γιώργου Λιλλήκα είναι η σταδιακή αύξηση των συντάξεων, έτσι ώστε η κατώτατη σύνταξη να είναι πάνω από το όριο της φτώχειας, το οποίο καθορίζεται από τη στατιστική υπηρεσία βάσει του κόστους ζωής και που σήμερα είναι €730 τον μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα