Εορταστικές εκδηλώσεις προσωπικού για τα 80 χρόνια της ΕΥ

Τα 80 χρόνια της ΕΥ στην Κύπρο γιόρτασαν περισσότερα από 400 μέλη του προσωπικού μαζί με συζύγους και συντρόφους τους, στις 24-26 Νοεμβρίου 2017, στο ξενοδοχείο Grecian Park στον Πρωταρά. Η εκδήλωση περιλάμβανε διάφορες ομαδικές δραστηριότητες, όπως πεζοπορία στο Cape Greco, επιτραπέζια παιχνίδια, τόμπολα, καθώς και διασκέδαση με παιχνίδια καζίνο. Μετά τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες, ακολούθησε το εορταστικό πάρτι των 80χρονων με μουσική και χορό. Κατά τη διάρκεια του πάρτι, τιμήθηκαν οι πέντε υπάλληλοι με την πιο μακροχρόνια

υπηρεσία στην ΕΥ Κύπρου, στους οποίους απονεμήθηκαν αναμνηστικά δώρα σε αναγνώριση της πολύτιμης συμβολής τους και των χρόνων υπηρεσίας τους.

Στην σύντομη ομιλία του, ο Σταύρος Παντζαρής, Διευθύνων Σύμβουλος της EY Κύπρου, δήλωσε:

"Σήμερα, περισσότεροι από 300 συναδέλφοι της ΕΥ Κύπρου συμβάλλουν θετικά στην δημιουργία ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου. Έχουμε ενισχύσει την εταιρική μας ταυτότητα και έχουμε κάνει θετικά βήματα για την επέκταση της παρουσίας μας στην Κύπρο. Τα τελευταία χρόνια είχαμε κορυφαία ανάπτυξη ανάμεσα στις Big 4 εταιρίες στην Κύπρο και αυτό είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς όλων, των εξαιρετικών επιδόσεων και της σταθερής εστίασης στην παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης προς τους πελάτες μας. Καθένας από εσάς έχει συμβάλει ουσιαστικά και σας ευχαριστώ. Ελπίζω να είστε τόσο περήφανοι για τα επιτεύγματά μας όπως και εγώ."

Το 2017 σηματοδοτεί 80 χρόνια επιτυχημένης επιχειρηματικής δραστηριότητας για την EY στην Κύπρο. Η λειτουργία της ΕΥ Κύπρου χρονολογείται από το 1937, όταν δημιουργήθηκε ο συνεταιρισμός Russel &Company. Την εποχή εκείνη ήταν η πρώτη επαγγελματική λογιστική εταιρεία που ήταν εγγεγραμμένη στην Κύπρο. Η σημερινή εταιρεία, Ernst &Young Cyprus Ltd, ιδρύθηκε το 1989 ως αποτέλεσμα της συγχώνευσης των εταιρειών Arthur Young / Russel &Co. και Ernst &Whinney και είναι μέλος της διεθνούς εταιρείας παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών Ernst &Young Global, η οποία εδρεύει στο Λονδίνο. Ο οργανισμός ήταν γνωστός παγκοσμίως ως Ernst &Young μέχρι το 2013, οπόταν μετονομάστηκε σε ΕΥ. Η τολμηρή ηγεσία και οι αμέτρητες συνεισφορές αξιόλογων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο οδήγησαν στον κορυφαίο παγκόσμιο οργανισμό που είναι σήμερα η ΕΥ.

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Αβρααμίδη, Επικεφαλής Ανθρωπίνου Δυναμικού της EY Κύπρου:

"Είμαστε υπερήφανοι για την 80ετή ιστορία μας! Καταφέραμε να ξεπεράσουμε εμπόδια και προκλήσεις και να μεγαλώσουμε τον οργανισμό μας. Το πρώτο μας γραφείο ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Κύπρο το 1937 με ένα πολύ μικρό αριθμό επαγγελματιών και τώρα είμαστε μια κορυφαία εταιρεία με περισσότερους από 300 ανθρώπους στη Λευκωσία και τη Λεμεσό. Η πρόοδος και η ανάπτυξή μας όλα αυτά τα χρόνια, κατέστη δυνατή χάρη στη δέσμευση των συναδέλφων μας και στην υποστήριξη του παγκόσμιου δικτύου της EY.”

Η ΕΥ Κύπρου είναι μέρος ενός δικτύου περισσότερων από 250.000 ανθρώπων σε περισσότερες από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο και μία από τις 22 χώρες που αποτελούν την Περιφέρεια της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, της Ινδίας και της Αφρικής (EMEIA). Για την εξυπηρέτηση των πελατών της, η EY Κύπρου βασίζεται σε αυτό το τεράστιο δίκτυο για να συγκεντρώσει τους σωστούς ανθρώπους, στο σωστό μέρος, την κατάλληλη στιγμή, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες της στις επιχειρηματικές ανάγκες των πελατών της.

Keywords
Τυχαία Θέματα