Εντός Σαββατοκύριακου η εξαγγελία υποψηφιότητας Λιλλήκα

Ρευστό το τοπίο εντός της Συμμαχίας Πολιτών, σε σχέση με το κατά πόσο θα αποφασίσουν οι διαφωνούντες να παραμείνουν ή να αποχωρήσουν από το κίνημα, μετά και την αποφασιστικότητα Λιλλήκα για εξαγγελία της υποψηφιότητάς του, εν όψει των Προεδρικών Εκλογών.

Την Τετάρτη αναμένεται η σύγκληση Πολιτικής Συγκλήτου και Γραμματείας του κινήματος, με πρώτο θέμα συζήτησης τις εξελίξεις στο Κυπριακό και ακολούθως τη θέση του κινήματος σε σχέση με τις Προεδρικές Εκλογές.

Εκτός απροόπτου, η επίσημη εξαγγελία

Λιλλήκα θα γίνει εντός Σαββατοκύριακου, η οποία αναμένεται να πυροδοτήσει και τις όποιες εξελίξεις εντός του κόμματος.

Τα στελέχη που διαφωνούν με την εξαγγελία της υποψηφιότητας, θα κληθούν να αποφασίσουν για το μέλλον τους εντός Συμμαχίας. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο κάποια άτομα να επιλέξουν να διαχωρίσουν τη θέση τους από αυτή της Συμμαχίας και να τραβήξουν τον δρόμο τους προς τη στήριξη κάποιας άλλης υποψηφιότητας.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σε σχέση με το τι θα πράξουν τα στελέχη αυτά, καθώς η όποια απόφαση παρθεί, θα δεσμεύει τους ίδιους και θα καθορίσει ραγδαίες εξελίξεις εντός Συμμαχίας. Πιθανή αποχώρηση, θα ανοίξει το πεδίο για τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτώ, να λειτουργεί χωρίς επικριτές εντός του κόμματος, εν όψει Προεδρικών Εκλογών. Πάντως, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μια οικειοθελή αποχώρηση και για προβληματισμό των υπολοίπων στελεχών.

Αυτό που επισήμως αναφέρουν εντός Συμμαχίας, είναι ότι ευχή όλων είναι να επικρατήσει σύνεση και πολιτικό ήθος, όποια και να είναι η απόφαση που στο τέλος θα ληφθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα