Έντεκα 19χρονοι μπλεγμένοι σε στημένα!!!

Οι υποψίες για στημένους αγώνες υπάρχουν παντού, σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου, σε όλα τα αθλήματα κάθε ηλικίας που είναι διαθέσιμα στις στοιχηματικές εταιρείες. Στην Ουκρανία, η διοίκηση της Ζάρια μετά από έρευνα που έκανε, ανακοίνωσε την εμπολοκή 11 ποδοσφαιριστών της ομάδας κάτω των 19χρονών (!!!), οι οποίοι μάλιστα παραδέχθηκαν την εμπλοκλη τους. Και οι 11 ποδοσφαιριστές αποδεσμεύτηκαν από τη διοίκηση όπως ανακοινώθηκε σήμερα.

«Κάναμε τη δουλειά μας και επιβάλαμε την αθλητική τιμωρία μας σ' αυτούς» δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Ζάρια Λουχάνσκ, Σέρχι Ραφαΐλοφ, στην τηλεοπτική

εκπομπή "ProFootball", η οποία έδωσε χθες στη δημοσιότητα τα ονόματα των παικτών που αποπέμφθηκαν από το σύλλογο, και πρόσθεσε: «Το πιο σημαντικό είναι να λάβουμε υποστήριξη από τις ποδοσφαιρικές αρχές, προκειμένου αυτοί οι παίκτες να μην εμφανιστούν σε άλλες θέσεις».

Ο Ραφαΐλοφ δήλωσε ότι ένας από τους παίκτες παραδέχθηκε ότι έλαβε περίπου 600 δολάρια για να «στήσει» έναν αγώνα με τη Μέταλιστ, 1.000 για ένα παιχνίδι με τη Σαχτάρ και 700 δολάρια εναντίον της Τσερνομόρετς την περυσινή σεζόν!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα