Βρετανός έκανε…54 παιδιά σε μόλις 2 χρόνια!

Βρετανός δωρητής σπέρματος, βοηθά γυναίκες να τεκνοποιήσουν και μέχρι στιγμής έχει 54 παιδιά.

Ο βρετανικής καταγωγής, Ντέκλαν Ρούνεϊ, είναι δωρητής σπέρματος και μέχρι στιγμής έχει 54 παιδιά ενώ ισχυρίζεται πως το κάνει αυτό διότι θέλει να βοηθήσει τις γυναίκες που έχουν ανάγκη.

Ο Ντέκλαν, υποστηρίζει πως έχει 17 αγόρια και 14 κορίτσια, σε μόλις δύο χρόνια από τότε που έθεσε σε λειτουργεία το site δωρεάς σπέρματος ενώ δεκαπέντε γυναίκες ακόμα κυοφορούν τα παιδιά του.

«Οι δότριες ωαρίων αντιμετωπίζονται σαν Αγίες, ενώ οι δότες

σπέρματος σαν τα ''κακά αγόρια'', δεν κάνω κάτι κακό», αναφέρει, απαντώντας στις κακόφημες κριτικές.

Ενώ προσθέτει «Δεν ντρέπομαι. Βοηθάω γυναίκες να δημιουργήσουν οικογένεια».

Ο Ντέκλαν, έχει 8 παιδιά δικά του, τα οποία γεννήθηκαν από τέσσερις διαφορετικές μητέρες και ταξιδεύει 321χλμ περίπου για να συναντήσει τις γυναίκες του και όπως λέει χρεώνει μόνο για τα έξοδα του.

Στην ιστοσελίδα του, ο βρετανός, αναφέρει πως η υπηρεσία του, προσφέρεται σε ανύπαντρες μητέρες, ομοφυλόφιλα ζευγάρια, αμφιφυλόφιλες γυναίκες και ετερόφυλα ζευγάρια, που δυσκολεύονται να κάνουν παιδιά.

«Εχω βοηθήσει ανθρώπους που είχαν αποτυχίες σε σχετικές κλινικές. Στη Βρετανία υπάρχουν περισσότερα μωρά που έχουν γεννηθεί από ιδιωτικές δωρεές παρά μέσω ιδιωτικών κλινικών», υπογραμμίζει ο Ντέκλαν.

Οι ειδικοί, εκφράζουν τους φόβους του σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση ο Ντέκλαν, καθώς ορισμένα παιδιά ενδέχεται να μεγαλώνουν στην ίδια περιοχή, αυξάνοντας τις πιθανότητες τα ετεροθαλή αδέρφια να κάνουν παιδιά μαζί.

Το εν λόγω, site του Ντέκλαν, διαφημίζεται στο Facebook καθώς επίσης και μέσω ενός app.

Keywords
Τυχαία Θέματα