ΕΝΠ: "Με τέτοιες εμφανίσεις, δεν μπορούμε..."

"Οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι με τέτοιες επιπόλαιες εμφανίσεις, δεν μπορούμε να πετύχουμε την πολυπόθητη άνοδο", αναφέρει η Ένωση σε ανακοίνωση της μετά το απογοητευτικό αποτέλεσμα με τον Εθνικό Άσιας.

Η ανακοίνωση της Ένωσης:
"Απογοητευτικό και απαράδεκτο το αποτέλεσμα, όσο και η χλιαρή εμφάνιση της ομάδας μας. Σε ένα παιχνίδι που στο ξεκίνημα του, επιπόλαια "χάσαμε τα άχαστα" σε τρεις περιπτώσεις και στην πρώτη επίσκεψη του αντιπάλου δεχτήκαμε το γκολ.

Η συνέχεια δεν ήταν καθόλου καλή για την ομάδα μας, που δυσκολευόταν να αναπτυχθεί και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ. Αντιθέτως κινδύνεψε να δεχτεί και δεύτερο γκολ.

Ούτε το γκολ της ισοφάρισης έφερε την ηρεμία που απαιτείται και έτσι το παιχνίδι έληξε με το δίκαιο 1 - 1. Έτσι, η ομάδα της Άσσιας φέτος, κατάφερε να αποκόψει 5 ολόκληρους βαθμούς από την ομάδα μας.

Εν κατακλείδι, οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι με τέτοιες επιπόλαιες εμφανίσεις, δεν μπορούμε να πετύχουμε την πολυπόθητη άνοδο. Σίγουρα τίποτε δεν έχει τελειώσει, οι δυνατότητες υπάρχουν, όμως τα παιχνίδια κερδίζονται μόνο στο γήπεδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα