ΑΕΚ: Τα ψέματα τελείωσαν

Η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια για νέες απώλειες. Αυτή τη φορά επιβάλλεται να επανέλθει στις επιτυχίες, διότι, εάν δεν το πετύχει, τότε θα μειώσει τις ελπίδες της να διεκδικήσει τον φετινό τίτλο. Σε ένα ντέρμπι όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά, όμως ακόμη και αυτή η ισοπαλία δεν θα είναι και τόσο αρεστή.

Η ομάδα της Λάρνακας καλείται λοιπόν απόψε στο Τσίρειο να δείξει αποφασιστικότητα και πάθος για να φτάσει στη νίκη επί της ΑΕΛ. Εάν το καταφέρει, τα κέρδη

θα είναι πολλά. Πέραν από τους βαθμούς, η ψυχολογία θα ανεβεί στο ζενίθ, θα επιστρέψει η αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές και το κυριότερο θα υπάρξει συσπείρωση σε όλα τα μέτωπα. Ειδικά στον κόσμο που είναι απογοητευμένος με τα αποτελέσματα που πήρε η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια (με την απώλεια έξι βαθμών απέναντι σε ΑΕΖ, Αρη και ΑΠΟΕΛ). Η ΑΕΚ βγήκε εκτός πορείας και καλείται να βρει ξανά τον δρόμο των επιτυχιών. Ειδικά σε ένα μεγάλο ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΛ που έχει τον ίδιο στόχο, που είναι η κατάκτηση του τίτλου.

Δεν έχει άλλη επιλογή
Τα ψέματα λοιπόν τελείωσαν για την ΑΕΚ. Αν θέλει να ελπίζει στη διεκδίκηση του τίτλου, πρέπει να κάνει το σπουδαίο διπλό. Οι δυνατότητες των παικτών της είναι γνωστές και τις φανέρωσαν στο γήπεδο αρκετές φορές, στη φετινή σεζόν. Τώρα πρέπει να τις «βγάλουν από τη ναφθαλινη» και να επικρατήσουν στο Τσίρειο στάδιο. Η αποστολή δεν θα είναι καθόλου εύκολη, όμως υπάρχει πίστη και αισιοδοξία, ότι αυτή τη φορά οι παίκτες της θα καταθέσουν ψυχή και στο τέλος θα πανηγυρίσουν μια πολύ σημαντική νίκη. Άλλωστε ο φετινός πρωταθλητής θα κριθεί από αυτά τα παιχνίδια, ειδικά στους αγώνες των πλέιοφ. Η ΑΕΚ δεν έχει άλλη επιλογή, πρέπει να ανεβάσει στροφές και να στείλει το ξεκάθαρο μήνυμα ότι κανείς δεν μπορεί να την ξεγράψει από την πορεία προς τον τίτλο. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει με τα λόγια, αλλά με αποδείξεις εντός αγωνιστικού χώρου.

Ο κόσμος αναμένεται, με τη σειρά του, ότι θα έρθει μαζικά στο Τσίρειο για να σπρώξει τους παίκτες στη νίκη. Κάτι που έπραξε με τον ΑΠΟΕΛ στο Γ.Σ.Π. και βοήθησε σημαντικά στη μεγάλη προσπάθεια που έκανε η ομάδα τους.

To πιθανό πλάνο
Ο Ιμανόλ Ιδιακέθ αναμένεται να επιλέξει κάτω από τα δοκάρια τον Γιωργαλλίδη, με Μοϊσόφ και Καταλά να είναι οι επικρατέστεροι για το κέντρο της άμυνας. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Μουρίγιο. Στα άκρα της άμυνας, από αριστερά ο Γκαρίδο και δεξιά ο Τρουγιόλς. Ανασταλτικοί μέσοι θα αγωνιστούν σίγουρα οι Λαμπάν και Λαρένα, ενώ ο τρίτος θα είναι ο Μπόλιεβιτς. Οι Τρισκόφσκι και Ακοράν θα πάρουν θέση στα άκρα, με τον Φλοριάν στην κορυφή. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν Μαλόκου και Μυτίδης.

Όπως είναι γνωστό, εκτός αποστολής έμειναν οι Μίνιο, Tομάς, Tετέ, Μιντίκκης, Oρτίθ και ο Χουάν Πάμπλο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, όπως και οι νεαροί Κακουλλής και Βασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα