Ένοπλος ναρκομανής απειλεί γείτονες στην Ανθούπολη

Ένοπλος 38χρονος ναρκομανής έχει ταμπουρωθεί σε οικία στην περιοχή της Ανθούπολης στη Λευκωσία.

Την καταγγελία έκανε η θεία του που διαμένει σε γειτονικό σπίτι, αναφέροντας ενδεχομένως έριξε προειδοποιητικές βολές στον αέρα για εκφοβισμό, με την Αστυνομία ωστόσο να μην επιβεβαιώνει ακόμα την πληροφορία.

Αυτή τη στιγμή η διαδικασία βρίσκεται στη φάση των διαπραγματεύσεων, με Αστυνομικές πηγές να αναφέρουν ότι προς το παρόν δεν τίθεται θέμα εφόδου στο σπίτι, δεδομένου ότι ο ύποπτος δεν κρατάει ομήρους. Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, έχει βρεθεί δίαυλος επικοινωνίας, καθώς ο ύποπτος

ζήτησε να δει φίλους του οι οποίοι προσήλθαν στο σημείο.

Οι Αρχές έχουν τεθεί σε συναγερμό, προτρέποντας τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν στα σπίτια τους για λόγους ασφαλείας, ενώ δυο περιπολικά της ΜΜΑΔ έχουν σπεύσει στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για χρήστη ναρκωτικών ουσιών που φέρει κυνηγετικό όπλο με το οποίο πυροβόλησε στον αέρα τρεις φορές.

Αυτή την ώρα, ο άντρας βρίσκεται ταμπουρωμένος εντός της οικίας του, αρνούμενος να συνεργαστεί, ενώ στις διαπραγματεύσεις συμβάλει γείτονας που τον γνωρίζει καλά.

Όπως αναφέρουν οι γείτονες, η μητέρα του ύποπτου που κατοικεί στο σπίτι, βρίσκεται εκτός Λευκωσίας, ενώ η σύζυγός του, αλλοδαπή, βρίσκεται εκτός Κύπρου αυτές τις ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα