Έγγραφο με 24 κεφάλαια διαφωνιών σε περιουσιακό-διακυβέρνηση

Έγγραφο με 24 σημεία - κεφάλαια πάνω στα ζητήματα του περιουσιακού και της διακυβέρνησης, έχει ετοιμαστεί από την ε/κ πλευρά, σύμφωνα με πληροφορίες του Σίγμα.

Το κάθε κεφάλαιο έχει τα δικά του υποκεφάλαια, γεγονός που καταδεικνύει τη δυσκολία που υπάρχει για ουσιαστική συζήτηση και συμφωνία μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Μέσα σε μόλις τρεις ημέρες θα πρέπει να επιλυθούν ζητήματα που συζητούνται για 19 μήνες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, τα ζητήματα που συζητούνται σε σχέση με το περιουσιακό είναι:

Ποιος θα πληρώνει αποζημιώσειςΠοιες περιουσίες θα επιστραφούν
και με ποια κριτήριαΠότε προκύπτει συναισθηματικός δεσμός σε σχέση με τους παράνομους χρήστες και τους ιδιοκτήτες Τι σημαίνει σημαντική βελτίωση στην κατάσταση της περιουσίας Πώς θα διαχειριστούν και θα καθορίσουν τις αχρησιμοποίητες περιουσίεςΤίθενται κριτήρια από τ/κ πλευράς σε σχέση με το πότε και το πώς θα απομακρυνθούν οι παράνομοι χρήστες και να περάσουν στα χέρια των νομίμων ιδιοκτητών.

Ο ανταποκριτής μας στη Γενεύη αναφέρει ότι αν και εφόσον υπάρξει χρόνος πριν το μεσημέρι, Αναστασιάδης και Ακιντζί, θα αγγίξουν θέματα διακυβέρνησης, ενώ στην απογευματινή συνάντηση, αναμένεται να συζητηθεί ασφάλεια και εγγυήσεις σε μορφή brainstorming.

Keywords
Τυχαία Θέματα