Ενέργειες προβολής της ΕΤΑΠ σε τέσσερεις χώρες

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου μέσα στα πλαίσια υλοποίησης του σχεδίου δράσης της για το 2018 και μέσα από τις κοινές προσπάθειες των τοπικών φορέων και επιχειρηματιών για διασφάλιση της ηγετικής της θέσης στον τομέα του τουρισμού υλοποιεί τον Ιανουάριο προωθητικές ενέργειες σε 4 σημαντικές χώρες πηγές τουρισμού.

Η πρώτη δράση/έκθεση για το 2018 όπως ανέφερε ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΤΑΠ, Νάσος Χατζηγεωργίου είναι η συμμετοχή

στην Τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης Ολλανδίας, όπου πραγματοποιείται από τις 8-11 Ιανουαρίου.

Πολύ σημαντική κρίνεται η συμμετοχή στην έκθεση Δουβλίνου Ιρλανδίας- Holiday World Show που πραγματοποιείται στις 26-28 Ιανουαρίου.

Η ΕTAΠ Πάφου και αριθμός ξενοδόχων, συνέχισε ο Διευθυντής της ΕΤΑΠ, θα συμμετάσχουν στην έκθεση αυτή μετά από αποχή 5 χρόνων λόγω έλλειψης αεροπορικής σύνδεση.

Η γερμανική αγορά είναι μια αγορά αρκετά υποσχόμενη και με ακόμη μεγαλύτερη προοπτική το 2018 αφού οι πτήσεις της Germania και άλλες αερογραμμές είπε ο κ. Χατζηγεωργίου, συνδέουν πλέον την Πάφο με αρκετά αεροδρόμια της Γερμανίας.

Τους επόμενους μήνες Φεβρουάριο μέχρι Απρίλιο κορυφώνονται οι ενέργειες Προβολής με πάντοτε το βλέμμα στραμμένο στον Στρατηγικό στόχο της Τουριστικής Πάφου που είναι η επέκταση της τουριστικής περιόδου και η προσέλκυση τουρισμού σε ολόχρονη βάση, κατέληξε ο Διευθυντής της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου.

Πηγή: KYΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα