Ενδιάμεση: Ναι από Delek στην επέκταση που ζήτησε η ΔΕΦΑ

Ναι στην πρόταση που πρότεινε στους επιλαχόντες προσφοροδότες η ΔΕΦΑ για επέκταση της ημερομηνίας κατάληξης σε απόφαση για την έλευση φυσικού αερίου ως ενδιάμεσης λύσης, απάντησε και η Delek.

Η εταιρεία Delek, μία εκ των τριών εταιρειών με τις οποίες οι διαπραγματεύσεις με την ΔΕΦΑ συνεχίζονται σε νέο επίπεδο, είναι η δεύτερη

εταιρεία που αποδέχεται το αίτημα για επέκταση των διαπραγματεύσεων από τις 30 Απριλίου στις 31 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα η πρόταση της Delek, αφορά μεταφορά φυσικού αερίου μέσω αγωγού από το οικόπεδο Ταμάρ του Ισραήλ.

Όπως ανέφερε έγκυρη πηγή στο SigmaLive, η διαπραγματεύσεις συνεχίζονται κανονικά και υπάρχει ελπίδα εντός της ΔΕΦΑ για θετική κατάληξη.

Οι τρεις επιλαχόντες προσφοροδότες είναι η ισραηλινή Delek, η ολλανδική Vitol και η ελληνική M&M.

Σημειώνεται ότι η ΔΕΦΑ, τηρώντας τον όρο της εμπιστευτικότητας που υπάρχει στα συμβόλαια, δεν πρόκειται να προβεί προς το παρών σε ανακοινώσεις. Ωστόσο η Delek, ανακοινώνει τις κινήσεις της στο χρηματιστήριο του Ισραήλ, όπως προνοείται στη γείτονα χώρα.

[email protected]

Follow @zannetosn !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

Keywords
Τυχαία Θέματα