Ένας πρωτότυπος αγώνας δρόμου διοργανώνεται στο Δάλι

Ένας πρωτότυπος αγώνας δρόμου διοργανώνεται την Κυριακή στο Δάλι. Ο αγώνας έχει την ονομασία RunIdalion και θα περιλαμβάνει αγώνες 7 χλμ, 3 χλμ. περπάτημα και 1 χλμ. για τα παιδιά. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί και θα πραγματοποιηθεί στις καταπράσινες όχθες του ποταμού Γυαλιά, ο οποίος διασχίζει την κωμόπολη.

Οι δρομείς θα μπορέσουν να διεξάγουν τον αγώνα τους σε ασφαλισμένη διαδρομή,

καθώς έγιναν από τους διοργανωτές οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε συνεννόηση με την Αστυνομία, ώστε οι δρόμοι να παραμείνουν κλειστοί για τα οχήματα.

Στόχος να γίνει θεσμός

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στόχος είναι το RunIdalion να καθιερωθεί ως θεσμός, αφού αποδεδειγμένα, σύμφωνα πάντα με τους διοργανωτές, είναι κάτι που λείπει τόσο από το Δάλι όσο και από τους κατοίκους των γύρω περιοχών, μεγάλος αριθμός εκ των οποίων ασχολείται επισταμένα με αγώνες αντοχής.

Για φιλανθρωπικό σκοπό

Υποστηρικτής του RunIdalion θα είναι o Δήμος Ιδαλίου και άλλα οργανωμένα σύνολα της περιοχής. Η συμμετοχή ανέρχεται στα 5 ευρώ, ενώ η συμμετοχή των παιδιών που θα αγωνιστούν στον αγώνα δρόμου του 1 χλμ είναι δωρεάν. Για κάθε συμμετοχή θα δίνεται 1 ευρώ για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου «Το Χαμόγελο της Ευτυχίας».

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί της Κυριακής εκτός από τον παιδικό, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 10. Επισημαίνεται ότι σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί και αναμνηστικό μετάλλιο. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από τις 8:00 έως τις 8:45 στον χώρο του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα