Ένα νέο αστέρι στον Αρχάγγελο

Ένα νέο αστέρι γεννιέται στον Αρχάγγελο. Ο 13χρονος Γιάννης Κατσιάμης πρόσθεσε ακόμη μια νέα ατομική διάκριση στο ενεργητικό του. Αυτή τη φορά η φήμη του έφτασε εκτός συνόρων, αφού πρόσφατα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ σε διεθνές τουρνουά στην Ελλάδα, κατακτώντας το χρυσό παπούτσι.



Ο ΑΠΟΕΛ «2003» συμμετείχε το τριήμερο 25-27 Απριλίου στο «Παιανία talent cup», στις

εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να διαπρέπει και να οδηγεί την ομάδα του μέχρι τον ημιτελικό.
Στο τουρνουά συμμετείχαν πολλές ομάδες από Ελλάδα και Κύπρο, με τον ΑΠΟΕΛ να κατακτά τελικά την 3η θέση. Ο Κατσιάμης με το τέλος του τουρνουά τιμήθηκε με το «χρυσό παπούτσι», καθώς σκόραρε συνολικά 8 γκολ. Στον ημιτελικό, οι «γαλαζοκίτρινοι» έχασαν από την ΕΠΣ Αθηνών με 2-1, με τον Γιάννη να σκοράρει το μοναδικό γκολ της ομάδας τους.

Όπως φαίνεται ένα νέο αστέρι γεννιέται στον Αρχάγγελο και στον ΑΠΟΕΛ βλέπουν με μεγάλη ικανοποίηση έναν δικό τους, νεαρό ποδοσφαιριστή με πλούσιο ταλέντο, ο οποίος εάν δουλευτεί σωστά θα μπορέσει στο μέλλον να πάρει τις ευκαιρίες του και γιατί όχι να κάνει καριέρα την ομάδα της καρδιάς του.

«Το μέλλον μου στον ΑΠΟΕΛ»
Ο Γιάννης Κατσιάμης μίλησε στο Sigmalive για την διάκριση και το μέλλον του.
«Νιώθω ικανοποιημένος για την ανάδειξη μου ως πρώτος σκόρερ, αλλά και για την παρουσία της ομάδας μου στο τουρνουά. Σκέφτομαι το μέλλον μου στον ΑΠΟΕΛ και θέλω να καθιερωθώ στην ομάδα. Θέλω να βελτιώνομαι στις προπονήσεις καθημερινά και τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους», είπε αρχικά.
Για τον ποιον θεωρεί ποδοσφαιριστή πρότυπο από τον ΑΠΟΕΛ, απάντησε φυσικά τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη του οποίου τον δρόμο θέλει να ακολουθήσει. Ένας ποδοσφαιριστής που μεγάλωσε στον ΑΠΟΕΛ και στη συνέχεια καθιερώθηκε στην ομάδα και χθες πανηγύρισε το 17ο του τρόπαιο.
Για τον ποιόν θαυμάζει στο εξωτερικό απάντησε τον Λιονέλ Μέσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα