Ένα μάτσο χάλια η Τσέλσι(VIDEO)

Δεν λέει να συνέλθει! Το «φάντασμα» της Τσέλσι περιπλανήθηκε για ακόμη μία αγωνιστική στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ, γνωρίζοντας νέα ήττα αυτή τη φορά από τη Σαουθάμπτον με σκορ 3-1 μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ»!

Έξαλλος ο Ζοσέ Μουρίνιο από το νέο κάζο των εν ενεργεία πρωταθλητών, τραγική εικόνα των ποδοσφαιριστών του στην επανάληψη όπου έπεσαν θύμα ανατροπής!

All Goals HD | Chelsea 1-3 Southampton

03.10... από zidanekrisz Στο 10' ο Γουίλιαν, με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους, όμως η ιστορία άρχισε να αλλάζει από το τέλος του πρώτου μέρους, τότε που ο Ντέιβις ισοφάρισε για τους «Άγιους»!

Δεν… κατέβηκαν στο δεύτερο 45λεπτο οι «μπλε», με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω στο σκορ από το γκολ του Μανέ 60' και να πετάξουν λευκή πετσέτα στο 73', μετά το τέρμα του Πελέ.

Υποχώρησε στην 16 (!) θέση η Τσέλσι, με μόλις οκτώ πόντους έπειτα από ισάριθμες αγωνιστικές, άλμα στην 9η για τη Σαουθάμπτον.

Το ματς:

Παρόλο που στα πρώτα λεπτά η Σαουθάμπτον άσκησε πίεση, σταδιακά η Τσέλσι ισορροπούσε το παιχνίδι και το έφερνε στα μέτρα της. Στο 10', μάλιστα, μπήκε σε θέση οδηγού, όταν με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ ο Γουίλιαν νίκησε τον Στεκέλενμπουργκ και έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Ανώτεροι και στα επόμενα λεπτά οι ποδοσφαιριστές του Μουρίνιο, που δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις, όμως απέτυχαν στην τελική προσπάθεια! Κόντρα στη ροή του αγώνα, όμως, ο Στίφεν Ντέιβις δέχτηκε την ασίστ από τον μέχρι πρότινος… άφαντο Γκρατσιάνο Πελέ και στο 44' επανέφερε τις ισορροπίες στην αναμέτρηση, δίνοντας νέο ενδιαφέρον!

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το… μούδιασμα της Τσέλσι και πρέσαραν για την ανατροπή, χάνοντας σημαντικές στιγμές με τον Μανέ στα πρώτα λεπτά! Ήταν ξεκάθαρος ο αποπροσανατολισμός των γηπεδούχων και «μύριζε» νέα… ζημιά! Πράγματι, στο 60' ο Μανέ βρέθηκε ξανά σε θέση για γκολ και αυτή τη φορά δεν αστόχησε, φαίρνοντας τούμπα την αναμέτρηση!

Αυτό ήταν! Η Τσέλσι έβλεπε ξανά τον εφιάλτη της ήττας να πλησιάζει και αδυνατούσε να βρει λύση! Ο Μουρίνιο ήταν έξαλλος στον πάγκο, δυστυχώς το ίδιο και οι παίκτες του στο γήπεδο, κάτι που έδωσε τη δυνατότητα στην ψυχομένη Σαουθάμπτον να επιβάλλει το ρυθμό της!

Οι «μπλε» έκαναν να απέλπιδα προσπάθεια, χωρίς αγωνιστικό πλάνο και πανικό, να πιέσουν για την ισοφάριση, αλλά μάταια! Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τους κενούς χώρους και, πιο ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια, έριξαν τίτλους τέλους στην αναμέτρηση με το τέρμα του Πελέ στο 73'!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τσέλσι: Μπέγκοβιτς, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες (46' Μάτιτς/ 73' Ρεμί), Όσκαρ, Φάμπρεγας, Γουίλιαν (64' Πέδρο), Αζάρ, Φαλκάο

Σαουθάμπτον: Στεκέλενμπουργκ, Σέντρικ, Φοντέ, Φαν Ντάικ, Μπερτράντ, Ρομέου (46' Γουόρντ-Πρόους), Γουανιάμα, Σ. Ντείβις, Τάντιτς (78' Ροντρίγκεζ), Μανέ, Πελέ

Keywords
Τυχαία Θέματα