«Εμφύλιος πόλεμος» στην ΕΔΕΚ

Η προεκλογική μάχη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ καλά κρατεί την ίδια ώρα που το στρατόπεδο του Μαρίνου Σιζόπουλου, βρίσκεται σε ρήξη με την Κοινοβουλευτική ομάδα του κινήματος.

Οι δηλώσεις του Μαρίνου Σιζόπουλου, για έλλειψη ξεκάθαρης πολιτικής για διάφορα θέματα, για αμφιταλαντεύσεις, καθώς επίσης οι επικρίσεις για την αποχή που τήρησε η κοινοβουλευτική ομάδα σε διάφορα βασικά ζητήματα, προκάλεσαν αντιδράσεις. Ο Μαρίνος Σιζόπουλος έκανε αναφορά ακόμα και σε διάσταση απόψεων μεταξύ της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και

των συλλογικών οργάνων του κινήματος.

Σε σχετική απαντητική ανακοίνωση, η Κοινοβουλευτική Ομάδα, μιλά για ασύστολο ψεύδος, καθώς όπως υποστηρίζει ουδέποτε η Κοινοβουλευτική ομάδα της ΕΔΕΚ ενήργησε σε οποιαδήποτε περίπτωση εκτός του πλαισίου οποιασδήποτε απόφασης συλλογικού οργάνου του κινήματος.

«Προκαλεί θλίψη, αλλά και κατάπληξη η συμπεριφορά αυτή του Αναπληρωτή Προέδρου της ΕΔΕΚ, ο οποίος στον βωμό της προεκλογικής του εκστρατείας για την προεδρία του Κινήματος δεν διστάζει να εξαπολύει μομφή εναντίον των εκλελεγμένων από τον λαό αντιπροσώπων του Κ.Σ. ΕΔΕΚ», καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα