«Εμφάνιση, αντάξια του επιπέδου του ΑΠΟΕΛ» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου ,για τις εννέα αλλαγές του προπονητή, αλλά και για το ντέρμπι με την Ομόνοια, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο προϊστάμενος τμήματος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

Απόσπασμα των δηλώσεων του…Περισσότερα στο ηχητικό

Για τις αλλαγές του Φίνκ (εννέα στο σύνολο): «Προφανώς ο κύριος Φινκ είναι ο αρμόδιος για να δει ποιος ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος και πότε θα τον χρησιμοποιήσει. Είναι κάπως ποδοσφαιρικά ανορθόδοξο στο να προχωρήσεις σε εννέα αλλαγές σε ένα παιχνίδι στο

οποίο παιζόταν η πρόκριση αλλά τα εύσημα πηγαίνουν και στον τεχνικό μας»

Για τη συνέχεια: «Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου είναι ασυμβίβαστος στόχος. Ο ΑΠΟΕΛ πήρε μια δίκαιη νίκη με καθαρό σκορ και συμπληρώσαμε 450 λεπτά χωρίς να δεχθούμε γκολ κόντρα στην Ανόρθωση»

Για τον Τόρστεν Φίνκ: «Όταν κάνεις εννέα αλλαγές και αυτοί οι ποδοσφαιριστές θέλουν να σου αποδείξουν πως δίκαια βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας και ο ίδιος νιώθει ικανοποιημένος αλλά και τυχερός που δουλεύει στον Αρχάγγελο»

Για τη συνέχεια: «Σεμνοί και σοβαροί για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Είναι σημαντικό να πετυχαίνουμε νίκες και να εξαρτόμαστε από τα δικά μας πόδια. Με αυτή τη φιλοσοφία αντιμετωπίζουμε το ντέρμπι με την Ομόνοια»

Keywords
Τυχαία Θέματα