Α. Κυπριανού: Δεν εκβιάστηκαν βουλευτές του ΑΚΕΛ

Τη βεβαιότητα ότι κανένας βουλευτής του ΑΚΕΛ δεν έχει πέσει θέμα εκβιασμού, εξέφρασε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού, στον απόηχο των καταγγελιών, σήμερα, στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών, για ύπαρξη καταλόγου με τα ονόματα 29 βουλευτών, οι οποίοι έχουν καθυστερημένα δάνεια.

Μιλώντας στο Sigmalive, ο κ. Κυπριανού δήλωσε ότι δεν

γνώριζε για την ύπαρξη ενός τέτοιου καταλόγου, προσθέτοντας πως αν υπάρχει, θα πρέπει να δοθεί στη δημοσιότητα για να μην υπάρχουν σκιές και υπόνοιες. «Είμαι βέβαιος ότι κανένας από το ΑΚΕΛ, δεν έπεσε θύμα εκβιασμού, αυτό φαίνεται και από τη στάση που τήρησαν οι βουλευτές του κόμματος, οι οποίοι είναι μέλη της Επιτροπής Θεσμών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κυπριανού.

Πάντως, ο κ. Κυπριανού σημείωσε ότι δεν είναι κακό το να υπάρχουν βουλευτές που έχουν δάνεια, το πρόβλημα ξεκινά, πρόσθεσε, από το κατά πόσον κάποιοι θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το γεγονός αυτό, για εκβιασμό.

«Υποχρέωση Γιωρκάτζη και ΔΣ η παραίτηση»

Αναφερόμενος στις καταγγελίες Κοιλιάρη, τόνισε ότι αυτές πρέπει να διερευνηθούν. Είναι φανερό, πρόσθεσε, πως η Διοικήτρια και το ΔΣ της Κεντρικής Τράπεζας δεν μπορούν να λειτουργήσουν, γι αυτό και είναι υποχρέωση τους να παραιτηθούν.

«Ξέρω», πρόσθεσε, «ότι θα θυματοποιηθούν πρόσωπα που δεν φέρουν ευθύνη για την κατάσταση, αλλά δεν υπάρχει πλέον άλλη οδός».

Σχολιάζοντας τις καταγγελίες περί χρηματισμού του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, ο Άντρος Κυπριανού τόνισε ότι ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου πρέπει να λειτουργήσει αυτοβούλως και να απομακρυνθεί από τη θέση του, μέχρι τη διερεύνηση του θέματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα