Ελ.Υπηρεσία: Είμαστε βέβαιοι ότι η νομοθεσία θα εφαρμοστεί

Λύπη εκφράζει η Ελεγκτική Υπηρεσία της Δημοκρατίας για τις σημερινές δηλώσεις του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΣΥ Νίκου Τορναρίτη στον ραδιοσταθμό “Active”, αναφέροντας ότι “σε τόσο χαμηλό επίπεδο, δεν μπορεί να γίνεται διάλογος”.

“Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Τορναρίτης μπορεί να αποστείλει τον κατάλογο παρανομούντων υπαλλήλων, που όπως αναφέρει κατέχει, στον Υπουργό, που είναι η αρμόδια αρχή του κάθε υπαλλήλου”, αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωση η Ελεγκτική Υπηρεσία.

Προσθέτει ότι αν ο κ. Τορναρίτης επιθυμεί να το πράξει αυτό μέσω της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, η Υπηρεσία δεν έχει “κανένα

πρόβλημα”, όταν λάβει τον κατάλογο, να τον προωθήσει χωρίς καθυστέρηση για διερεύνηση στην αρμόδια αρχή, όπως πράττει πάντα, όπως αναφέρει η Ελεγκτική Υπηρεσία.

“Για την ουσία του θέματος, που αφορά τόσο τη διαδικασία απόσπασης όσο και την ενδεχόμενη διάπραξη πειθαρχικού παραπτώματος από τη συγκεκριμένη λειτουργό, η Υπηρεσία μας κατέγραψε τις θέσεις της στις ανακοινώσεις της με χθεσινή και προχθεσινή ημερομηνία”, προσθέτει.

Τέλος, η Ελεγκτική Υπηρεσία αναφέρει στην ανακοίνωση της ότι “όσος αποπροσανατολισμός και αν επιχειρηθεί, είμαστε βέβαιοι ότι τελικά η νομοθεσία θα εφαρμοστεί και θα υπάρξει η αναγκαία λογοδοσία”.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα