Συντήρηση κλιματιστικού με υπερήχους μόνο €69

Απολαύστε δροσιά με το νέο πακέτο συντήρησης κλιματιστικού της Unicars για Volkswagen, SEAT, SKODA και Audi.

Air Condition Service μόνο €69. Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. To πακέτο συμπεριλαμβάνει γενικό έλεγχο συστήματος, έλεγχο ψύξης, αντικατάσταση φίλτρου γύρης και εσωτερικό καθαρισμό του συστήματος του αυτοκινήτου σας με υπερήχους.

Ο

καθαρισμός με υπερήχους είναι η νέα, επαναστατική μέθοδος καθαρισμού και έχει τη δυνατότητα να φθάνει σε πολύ μικρές εσοχές και να αφαιρεί τους ρύπους που έχουν εγκλωβιστεί, πολύ αποτελεσματικά. Χρησιμοποιεί σπηλαιώδη φυσαλίδες που προκαλούνται από τον συνδυασμό ειδικού καθαριστικού υγρού και υψηλή πίεση συχνότητας. Αυτή η ενέργεια διαπερνά επίσης τυφλές οπές, ρωγμές και εσοχές. Αφαιρεί επιμελώς όλα τα ίχνη της μόλυνσης σφιχτά προσκολλημένο ή ενσωματωμένα σε στερεές επιφάνειες.

Η συντήρηση του κλιματιστικού πέρα από την απόδοση έχει να κάνει και με την υγεία μας, για αυτό βεβαιωθείτε ότι έχετε πραγματοποιήσει τους απαραίτητους ελέγχους! Στο σύστημα κλιματισμού του αυτοκινήτου αναπτύσσονται μικρόβια, μύκητες και βακτήρια ικανά να προκαλέσουν αλλεργίες, συμπτώματα άσθματος και αναπνευστικά προβλήματα. Η αιτία είναι η υγρασία που παράγεται στα πλαστικά μέρη του εξατμιστήρα του συστήματος κλιματισμού και στη συνέχεια διακινείται στον εσωτερικό χώρο του αυτοκινήτου μαζί με τον αέρα, προκαλώντας δυσάρεστες οσμές.

Βρείτε το πακέτο συντήρησης κλιματιστικού στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Unicars σε όλες τις πόλεις και επικοινωνήστε για τη διευθέτηση του ραντεβού σας παγκύπρια με το 25827399.

Keywords
Τυχαία Θέματα