Ελληνίδα δημοσιογράφος είχε τη δική της «στιγμή BBC» (Vid)

H Ελληνίδα δημοσιογράφος Σελάνα Βροντή, την ώρα που μιλούσε στην Deutsche Welle για την Documenta, μπήκε στο κάδρο η τρίχρονη κόρη της απαιτώντας την προσοχή της εργαζόμενης μαμάς της, μέχρι που η κορούλα της έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα να την πάρει αγκαλιά και να βγει και εκείνη στο γυαλί.

Athena ist drei. Sie will ins Fernsehen…und hat es auch geschafft – in die

Sendung @dwnews ;-) Schaut selbst! @selvro @BtNewsmakers pic.twitter.com/xxPFdLGqKY

— DW (Deutsch) (@dw_deutsch) April 7, 2017

Αυτή την κουλ αντίδραση θέλησαν να προάγουν και οι άνθρωποι της Deutsche Welle όταν σήμερα ανέβασαν στο λογαριασμό twitter του δημοσιογραφικού οργανισμού ένα βίντεο παρόμοιο με την αντίδραση του Βρετανού καθηγητή Ρόμπερτ Κέλι που ενώ έδινε live συνέντευξη στο BBC από τη Νότια Κορέα, εμφανίστηκαν τα παιδιά του, δημιουργώντας ένα παγκόσμιο viral.

Κάπως έτσι και η "δική" μας μαμά, η Σελάνα Βροντή, δεν αγνόησε την κόρη της και την πήρε αγκαλιά κερδίζοντας τον τίτλο της multitasking μαμάς και το hashtag #MomsRock, δηλαδή " Οι μαμάδες τα σπάνε".

Η ίδια έγραψε στον λογαριασμό της στο facebook: "Η πρώτη μου ανταπόκριση στη Deutsche Welle ήταν επεισοδιακή. Μόνο που εγώ δεν έχω άντρα να τρέχει να μαζεύει τα παιδιά".

Πηγή: lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα