Ελλάδα: Δεν υπήρξε κανένα διπλωματικό επεισόδιο στη Θράκη

Κυβερνητικές πηγές του Μεγάρου Μαξίμου διαψεύδουν κατηγορηματικά το ρεπορτάζ της εφημερίδας Καθημερινή, σύμφωνα με το οποίο σημειώθηκε «μίνι διπλωματικό επεισόδιο», κατά την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Θράκη.

Ερντογάν στη Δ. Θράκη: Είστε η γέφυρα Τουρκίας με Ελλάδα

Σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο, κανένα διπλωματικό επεισόδιο δεν υφίσταται στη Θράκη και όλα κυλούν βάσει του συμφωνηθέντος προγράμματος.

Νωρίτερα το

μεσημέρι, το ρεπορτάζ της Καθημερινής έκανε λόγο για «μίνι διπλωματικό επεισόδιο που έλαβε χώρα στην είσοδο του σχολείου Τζελάλ Μπαγιάρ που επισκέπτεται ο Ερντογάν». Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο Τούρκος Πρόεδρος ζήτησε ένα μικρόφωνο για να μιλήσει στον συγκεντρωμένο κόσμο, και τότε ο υφυπουργός εξωτερικών Γ. Αμανατίδης του είπε: «Άλλα έχουμε συμφωνήσει κ . Πρόεδρε». Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο κ. Ερντογάν αντέδρασε στο γεγονός και στη συνέχεια κατέβηκε σε αίθουσα του σχολείου, όπου μοιράστηκε το περιστατικό με μια μαθήτρια που έβαλε τα κλάματα.

Ο Πρόεδρος Ερντογάν, πάντως, εκφώνησε ομιλία, λίγο αργότερα, στον προαύλιο χώρο του σχολείου Τζελάλ Μπαγιάρ, κατά την οποία ανέφερε, μεταξύ άλλων, στους συγκεντρωμένους «Είστε πολίτες της Ελλάδας και πρέπει να εργαστείτε για το καλό της».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα