Σούστερ: Η απραξία τον έριξε στα... χαμηλά!

Ο Ντίρκ Σούστερ είναι προ των πυλών για την άφιξη του στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας, με τις δύο πλευρές να είναι στην αναμονή για τις τελικές επαφές. Μπορεί ο αρχικός στόχος να ήταν ο νέος προπονητής όπως καθίσει στον πάγκο με τον Απόλλωνα, όμως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, όμως ωστόσο ο νέος τεχνικός όποιος και να είναι θα δει τον αγώνα.

Ο Γερμανός Σούστερ είναι το πρώτο φαβορί, φτάνει οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν

σε όλα με την άφιξη του στο νησί. Η τελευταία του ομάδα ήταν FC Augsburg, έχει από τον Δεκέμβριο του 2016 να εργαστεί, γι' αυτό και είναι δικαιολογημένη η μεγάλη του πτώση στην παγκόσμια κατάταξη προπονητών.Ο Ντίρκ Σούστερ λόγω της απραξίας του για ένα ένα χρόνο στα προπονητικά του καθήκοντα, είχε μεγάλη πτώση στην βαθμολογία του και αυτή τη φορά είναι προτελευταίος στη λίστα των Γερμανών, με πρώτο στην κορυφή τον ανίκητο... Γιούργκεν Κλοπ.

Το φαβορί της Ομόνοιας για τον αντικαταστάτη του Πάμπου Χριστοδούλου βρίσκεται στην 986η θέση, ενώ όταν ακόμη εργαζόταν είχε πολύ καλή επίδοση, αφού έφτασε μέχρι την 170η θέση, όπου ήταν και η καλύτερη του και ήταν φυσικά στον περσινό Δεκέμβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα