Ελίζιο και Στογιάνοβιτς καθορίζουν το πλάνο

Αμφότεροι παραμένουν αμφίβολοι και η συμμετοχή τους θα ξεκαθαρίσει στις τελευταίες προπονήσεις.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Απόλλωνα για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου την Τετάρτη. Ο Πέδρο Εμανουέλ έχει στη διάθεσή του ακόμα δύο προπονήσεις για να προετοιμάσει όσο καλύτερα μπορεί την ομάδα του, έτσι ώστε μεθαύριο να παρουσιαστεί στον τελικό του Τσιρείου πανέτοιμη, για να διεκδικήσει και να κατακτήσει το κύπελλο. Μετά τη σημερινή προπόνηση, ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας θα

γνωρίζει οριστικά και το αν θα έχει ή όχι στη διάθεσή του το σύνολο των ποδοσφαιριστών του, με εξαίρεση τον Μακρίδη.
Το Σάββατο, στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στο πρωτάθλημα, ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους βασικούς ποδοσφαιριστές, για να μη βγουν από τον ρυθμό τους (Βάλε, Ντα Σίλβα, Σακέτι, Φρέιρε, Ζοάο Πέδρο, Παπουλή), να δώσει λεπτά στο επιθετικό δίδυμο Γκίε και Μάγκλιτσα, που το είχαν ανάγκη λόγω των πρόσφατων τραυματισμών τους, αλλά και να χρησιμοποιήσει αναπληρωματικούς ή νεαρούς (Γουΐλερ, Μοντέιρο, Ψύχας, Πίττας, Μέζγκα, Λόπες) για να δει την ετοιμότητά τους. Φυσικά υπήρχαν και αυτοί που πήραν ανάσες ξεκούρασης, όπως οι τιμωρημένοι Βασιλείου, Κυριάκου, Στυλιανού, και οι Αγγελή, Τουράμ.

Το ευχάριστο νέο για τον τεχνικό της λεμεσιανής ομάδας είναι πως Γκίε και Μάγκλιτσα δείχνουν να έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους και είναι πανέτοιμοι, ενώ σήμερα θα ξεκαθαρίσει οριστικά η συμμετοχή των Ελίζιο και Στογιάνοβιτς. Ο Αφρικανός, που πήρε και 15 λεπτά στον προηγούμενο αγώνα, δείχνει να είναι πιο έτοιμος από τον Κροάτη και τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πώς θα παρατάξει την ομάδα του κ. Εμανουέλ στον τελικό. Δηλαδή, αν θα παίξει με έναν ή με δύο επιθετικούς. Ο Βασιλείου προετοιμάζεται για τον τελικό της Τετάρτης, αφού αν ο Ελίζιο δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί βασικός, τότε ο Κύπριος διεθνής θα καλύψει το αριστερό άκρο της κυανόλευκης άμυνας.

Αυτά ξεχώρισαν
Από τον προχθεσινό αγώνα, πέρα από τη νίκη που έδωσε στον Απόλλωνα την 3η θέση, κρατάμε το γκολ του Παπουλή που έφθασε τα 9 και μαζί με τον Στογιάνοβιτς αναδείχθηκαν πρώτοι σκόρερ της λεμεσιανής ομάδας, το γκολ του Ντα Σίλβα με το οποίο έφθασε τα 8 και έκανε ατομική επίδοση, αφού η προηγούμενη ήταν τα 7 γκολ, που πέτυχε τη σεζόν 2012-13 με τη φανέλα της ΑΕΚ και η παρουσία του 17χρονου μεσοεπιθετικού Πέτρου Ψύχα, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα και έδειξε δείγμα γραφής μεγάλου ταλέντου. Μάλιστα ο Ψύχας έδωσε τις ασίστ και στα δύο γκολ της λεμεσιανής ομάδας στο ΓΣΠ.

Keywords
Τυχαία Θέματα