Ελεονώρα Ζουγανέλη: Πώς έχει καταφέρει να μην ψωνιστεί;

Αναμφισβήτητα είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ερμηνεύτριες της γενιάς της. Στη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Real απάντησε αν έχει βρεθεί σε κάποια φάση της ζωής που έχει καβαλήσει καλάμι.

«Όταν είσαι σε µια διαδικασία να θες να εξελιχθείς, δεν νοµίζω ότι κινδυνεύεις να ψωνιστείς. Για να µπορέσεις να εξελιχθείς πρέπει να είσαι µέσα στη ροή της ζωής, να συναναστρέφεσαι µε ανθρώπους και να βιώνεις τα συναισθήµατα. Το ψώνισµα και η έπαρση σε αποµονώνουν. ∆εν νιώθω να κινδυνεύω

απ’ αυτό, αλλά δεν είναι και κάτι που µπορώ να σου πω µε ασφάλεια, όπως δεν µπορώ να πω για τίποτα για τη ζωή µου. Εύχοµαι και ευελπιστώ να είµαι κοντά στη ζωή και να είµαι µε ανθρώπους που ακόµα κι αν εγώ νιώσω ότι ξεφεύγω να µε συγκρατήσουν και να µε επαναφέρουν στην πραγµατικότητα».

Παράλληλα, ανέφερε πως την έχει επηρεάσει ο χαρακτηρισμός ότι είναι «µια από τις καλύτερες τραγουδίστριες της γενιάς σου». «Μου δίνει µια τεράστια χαρά και µε κάνει να νιώθω ευγνωµοσύνη γι’ αυτό που µου συµβαίνει. ∆εν έχω νιώσει ποτέ κανένα βάρος, νιώθω απλώς ένα µικρό αίσθηµα υποχρέωσης να µπορώ να αντεπεξέλθω και να ανταποδώσω αυτό που µου δίνει ο κόσµος. Αυτό προσπαθώ, γι’ αυτό και θέλω να δουλεύω, να εξελίσσοµαι, να αλλάζω, να κάνω διαφορετικά πράγµατα, οι δίσκοι µου να έχουν άλλα χρώµατα και τα live µου να είναι διαφορετικά. Μου αρέσει αυτός που επιλέγει να µε στηρίξει να µπορεί να αναγνωρίσει ότι παλεύω και αγωνίζοµαι για το καλύτερο, είτε πετυχαίνει είτε όχι».

Keywords
Τυχαία Θέματα