Τίτλοι τέλους" για Ντρογκμπά!

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, σύμφωνα με καναδικές πηγές, πήρε την απόφαση να σταματήσει την καριέρα του για να ενταχθεί στο προπονητικό τιμ του Γκους Χιντινκ στην Τσέλσι.


Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος και η καριέρα του Ντιντιέ Ντρογκμπά δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα. Ο Ιβοριανός, όπως αναφέρουν καναδικές πηγές, ενημέρωσε την διοίκηση της Μόντρεαλ Ίμπακτ ότι σταματάει άμεσα το ποδόσφαιρο έπειτα από 17 χρόνια σπουδαίας πορείας.

Ο Ντρογκμπά έχει πάρει την

απόφαση να αποδεχτεί την πρόταση της Τσέλσι για να ενταχθεί στο προπονητικό της τιμ στο πλάι του Ολλανδού, Γκους Χίντινκ, ο οποίος έχει αναλάβει -σε πρώτη φάση- μέχρι το καλοκαίρι. Μάλιστα, αναμένεται να είναι κανονικά στη νέα του θέση για τα ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν για τους "16" του Champions League.

Πλέον, μένει να διευθετηθούν οι οικονομικές λεπτομέρειες ανάμεσα στους Καναδούς και τους Λονδρέζους, όμως η απόφαση του Αφρικανού στράικερ είναι ειλημμένη και δεν πρόκειται να αλλάξει. Κρεμάει τα παπούτσια του και παραμένει στο ποδόσφαιρο από άλλο μετερίζι σε μια ομάδα που "έχτισε" τον μύθο του.

Keywords
Τυχαία Θέματα