Ελεύθερη πρόσβαση στο υπερσύγχρονο δίκτυο ΜΤΝ 4G

Η ΜΤΝ αναβαθμίζει την online εμπειρία όλων ανεξαιρέτως των συνδρομητών της, προσφέροντάς τους ελεύθερη πρόσβαση στο υπερσύγχρονο δίκτυο ΜΤΝ 4G. Με τις ασύλληπτα γρήγορες ταχύτητες δεδομένων του δικτύου, οι συνδρομητές της ΜΤΝ μπορούν να ανεβάζουν και να κατεβάζουν μεγάλα αρχεία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, να παρακολουθούν TV σε υψηλή ανάλυση, να σπάνε ρεκόρ σε online

multiplayer παιχνίδια και άλλα πολλά.

Τα πλεονεκτήματα του δικτύου MTN 4G βρίσκονται αυτόματα στη διάθεση όλων των συνδρομητών της καρτοκινητής ΜΤΝ PayAsYouGo, καθώς και των συμβολαίων της ΜΤΝ, όπως είναι τα πλάνα κινητής τηλεφωνίας MTN 4G Smart και τα πλάνα δεδομένων ΜΤΝ Internet Everywhere.

Η ΜΤΝ φρόντισε ώστε οι δυνατότητες της προηγμένης τεχνολογίας 4G να είναι εύκολα προσβάσιμες σε όλους τους συνδρομητές της, χωρίς να απαιτείται καμία διαδικασία αναβάθμισης του πλάνου τους και καμία οικονομική επιβάρυνση στο λογαριασμό τους. Μοναδική προϋπόθεση για να απολαμβάνουν την εμπειρία του MTN 4G από το smartphone, tablet ή και laptop τους, είναι να διαθέτουν συσκευή που υποστηρίζει το δίκτυο 4G. Οι συνδρομητές μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα http://4g.mtn.com.cy/και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την ενεργοποίηση των ρυθμίσεων 4G στη συσκευή τους.

Η ΜΤΝ σου δίνει πάντα περισσότερα: πρωτοπορεί για άλλη μια φορά, ανοίγοντας το δρόμο για τη νέα ψηφιακή εποχή στην Κύπρο με ελεύθερη πρόσβαση στο δίκτυο MTN 4G.

Keywords
Τυχαία Θέματα