Έκθεση Φωτογραφίας - ΤΡΕΙΣ ΦΑΚΟΙ, ΕΝΑ ΝΗΣΙ

To Unique Projects είναι μια πρωτοβουλία πέντε φίλων-νέων επαγγελματιών ηλικίας 28-36, οι οποίοι συνδυάζουν τη συλλογική δημιουργικότητα και το επιχειρηματικό πνεύμα. Η φιλία των πέντε νέων αναπτύχθηκε μέσα από την ενεργή τους εμπλοκή στο τομέα του εθελοντισμού και της προσφοράς στην τοπική κοινότητα και έχει μετεξελιχθεί σε μία επιχειρηματική ιδέα που συνδυάζει την δημιουργικότητα, το επιχειρείν και τη φιλανθρωπία, μιας και μέσα από κάθε project στηρίζεται

οικονομικά και προβάλλεται ένα διαφορετικό φιλανθρωπικό ίδρυμα κάθε φορά.

Πιο συγκεκριμένα, τo Unique Projects δημιουργήθηκε με σκοπό την προσφορά καινοτόμων ιδεών και μοναδικών projects, όπως διοργάνωση εκθέσεων φωτογραφίας και επίσημων εκδηλώσεων τύπου red carpet, καθώς επίσης και την δημιουργία θεματικών βιβλίων και πρωτότυπων σεμιναρίων, που απευθύνονται σε άτομα με ανεπτυγμένη αισθητική αντίληψη στη Κύπρο.

Η Αντιγόνη, ο Αλέξανδρος, η Κωνσταντία, η Χάρις και ο Αντώνης, έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό τους την αγάπη για δημιουργικές ιδέες υψηλού επιπέδου. Η ομάδα αποτελείται από επιχειρηματικά μυαλά, άτομα με αισθητική, δημιουργικούς φωτογράφους, καινοτόμους γραφίστες και λάτρεις της περιπέτειας και των ταξιδιών. Κάθε μέλος συμβάλλει στα projects με την εμπειρία του και την γνώση του έτσι ώστε να εγγυηθεί ένα υψηλού επιπέδου τελικό αποτέλεσμα.

Έκθεση φωτογραφίας: Τρεις Φακοί, Ένα Νησί

Το Unique Projects (www.u-niqueprojects.com) με υπερηφάνεια σας προσκαλεί στην έκθεση φωτογραφίας: Τρεις Φακοί, Ένα Νησί. Οι φωτογράφοι Αλέξανδρος Δασκαλάκης, Κωνσταντία Κατσαρή και Χάρις Μιχαήλ, έχουν αποθανατίσει στιγμές από μέρη της Κύπρου, που είναι σχεδόν αδύνατο να αναπαραχθούν.Το αποτέλεσμα είναι μια μοναδική έκθεση φωτογραφίας γεμάτη συναισθήματα και χρώματα, που περιμένει άτομα με ανεπτυγμένη αισθητική να την εξερευνήσουν.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 στην Γκαλερί Μορφή στη Λεμεσό, περιοχή Κάστρου. Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων θα σερβίρεται κρασί, προσφορά του οινοποιείου Zambartas.

Μέρος των καθαρών εσόδων θα δοθούν στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Funraising (www.funraising.org.cy), το οποίο στηρίζει παιδιά που προέρχονται από οικογένειες με χαμηλό εισόδημα.

Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας είναι επίσης μια ευκαιρία να γνωρίσετε την ομάδα του Unique Projects καθώς και άλλα ενδιαφέροντα άτομα, με τα οποία μπορείτε να συζητήσετε και να ανταλλάξετε ιδέες που μπορούν να εμπνεύσουν και να βελτιώσουν την τοπική κοινότητα μας.

Αν σας ενδιαφέρουν μοναδικές εκδηλώσεις υψηλής αισθητικής, τότε θα σας περιμένουμε στη έκθεση φωτογραφίας: Τρεις Φακοί, Ένα Νησί.

Χώρος:

Γκαλερί Μορφή (Αγκύρας 84, Λεμεσός) www.morfi.org

Ώρες Λειτουργίας Έκθεσης:

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, 2015: 19:30

Σάββατο 5 &Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, 2015: 10:00-12:45 &16:00 - 20:00

Για περισσότερες Πληροφορίες:

· www.u-niqueprojects.com

· Facebook: U•nique Projects

· Τηλ: 99538859

Keywords
Τυχαία Θέματα