Αγνώριστος ο Chris Hemsworth

Ο Chris Hemsworth μπορεί να είναι γνωστός για το καλογυμνασμένο του σώμα ως Τhor αλλά χρειάστηκε να χάσει αρκετά κιλά για τα γυρίσματα της ταινίας “In the heart of the sea”, στην οποία υποδύεται τον υποπλοίαρχο τον Όουεν Τσέις, έναν από τους ναυαγούς του φαλαινοθηρικού Έσεξ που ωθούνται στα όριά τους και να αναγκάζονται να περάσουν από απάνθρωπες συνθήκες για να παραμείνουν ζωντανοί.

Για να αποκαλύψει τη νέα

του εμφάνιση, ο Hemsworth ανέβασε selfie στον προσωπικό του λογαριασμό το Instagram σχολιάζοντας: ‘’Μόλις δοκίμασα μια νέα δίαιτα που ονομάζετε «Lost At Sea». Δεν θα την πρότεινα σε κανένα… #IntheHeartoftheSea". Στην φωτογραφία φαίνεται αρκετά πιο αδύνατος, με μακριά μούσια και ατημέλητα μαλλιά. Μάλιστα παραδέχτηκε ότι δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη προσπάθεια να υποδυθεί τον θυμωμένο, απογοητευμένο, καταθλιπτικό ή κυκλοθυμικό μιας και στην πραγματικότητα έτσι ένιωθε λόγω της εξαντλητικής δίαιτας.

O όμορφος και ταλαντούχος ηθοποιός παραδέχτηκε ότι χρειάστηκε να καταναλώνει μόλις 500 θερμίδες την ημέρα για να αποκτήσει το σώμα που απαιτεί ο ρόλος, δηλώνοντας πως περνούσε τον περισσότερό του χρόνο να σκέφτεται το φαγητό παρά οτιδήποτε άλλο. «Κυριολεκτικά, το φαγητό ήταν το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμουν πριν πάω για ύπνο και το πρώτο πράγμα που σκεφτόμουν όταν ξυπνούσα».

Η ταινία “In the heart of the sea” προβάλλεται σε όλα τα K Cineplex από τις 11 Δεκεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα