Έκθεση χαλιών στην Κύπρο με τη διασημότερη Ελληνίδα έμπορο

Με ιδιαίτερη χαρά το κατάστημα επίπλων Exclusive by Andreotti, ανακοινώνει ότι από τις 11 μέχρι 14 Νοεμβρίου θα φιλοξενήσει στην γκαλερί του τη διασημότερη και πολυβραβευμένη Ελληνίδα έμπορο χαλιών Δέσποινα Μοιραράκη.

Πρόσφατα, η Δέσποινα Μοιραράκη ήταν υποψήφια στα Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards στη Μαρμπέγια της Ισπανίας, με την επιχείρηση της να διακρίνεται μεταξύ

επιχειρήσεων από όλο τον πλανήτη, για την αριστεία στον χώρο Miraraki Carpets, στην κατηγορία 7άστερης γκαλερί χαλιών. Tην απονομή του βραβείου έκανε προσωπικά η γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο, Πριγκίπισσα της Iνδίας Her Royal Highness Bhargavi Kumari Mewar, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και άλλοι Πρίγκιπες και Πριγκίπισσες από διάφορες χώρες.

Στο κατάστημα Exclusive by Andreotti, μπορείτε να βρείτε ολόχρονα τα εντυπωσιακά χειροποίητα χαλιά της κας. Μοιραράκη από χώρες της Ανατολής (Ιράν, Ινδία, Πακιστάν), με μοναδικά σχέδια και μοτίβα, φτιαγμένα με ξεχωριστά και ποιοτικά υλικά όπως μετάξι και μαλλί, που προσθέτουν στον χώρο σας μοναδικές πινελιές ομορφιάς και ζεστασιάς.

Επισκεφτείτε την γκαλερί Exclusive by Andreotti από τις 11 μέχρι τις 14 Νοεμβρίου, δείτε από κοντά την τεράστια συλλογή χαλιών σε μοντέρνα, vintage και κλασσικά σχέδια και η κα. Δέσποινα Μοιραράκη, με την πολυετή εμπειρία της, θα σας καθοδηγήσει με τις απαραίτητες συμβουλές, ώστε να μπορέσετε να επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο χαλιού που ταιριάζει στον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο. Αποκλειστικά στο κατάστημα Exclusive by Andreotti!

Exclusive by Andreotti. Άγιος Αθανάσιος 62, Λεμεσός.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 25315888

Πληροφορίες: https://goo.gl/rLILQO

Ιστοσελίδα: www.exclusive-cyprus.com

Keywords
Τυχαία Θέματα